ECCO CREPETRAY spune bun venit mierii în varianta hi-tech

În esenţă, fiecare colecţie ECCO reprezintă o fuziune a inovaţiilor cu meşteşugul tradiţional. Dar niciodată ca în primăvara 2018, această combinaţie dintre modern şi clasic nu a fost mai puternică, ilustrată perfect de către noua colecţie ECCO CREPETRAY.

Istoria ECCO CREPETRAY are rădăcinile în anii 1600, atunci când pantoful "veldskoen" a fost inspirat de încălţămintea tradiţională Khoisan din Africa de Sud. Pentru a crea colecţia actuală ECCO CREPETRAY, talpa de crep a fost combinată cu feţe ale căror caracteristici de rezistenţă şi utilitate sunt trasate chiar de către pantoful "veldskoen", purtat de primii colonişti olandezi din Africa de Sud, în secolul al şaptesprezecelea.


Remarcabile sunt îmbunătăţirile aduse tălpii din crep convenţional ce au fost realizate fără a pierde aspectul tradiţional al pantofului şi textura organică.

Acest lucru a fost posibil datorită tehnologiei FLUIDFORM™ folosită de ECCO, tehnologie ce permite injecţia direct a tălpii realizată dintr-un cauciuc modern cu aspect de miere, bogat şi translucid.
  

Combinaţia dintre cauciucul natural de culoare albă-gălbuie, precum mierea, şi pielea bogat granulată, precum cerealele integrale, adaugă o senzaţie de lux. Căptuşeala bogată din piele, care va rămâne la aceeiaşi culoare la toate temperaturile, asigură crearea climatului interior ideal pentru piciorul dumneavoastră.

ECCO CREPETRAY oferă un confort generos datorită formei anatomice care urmează liniile naturale ale piciorului.
A purta ECCO CREPETRAY, fie varianta pantof sau gheată, este o încântare, confortul fiind sporit prin folosirea de piele premium, care adaugă o senzaţie de lux.
 
Noua colecţie ECCO CREPETRAY destinată atât femeilor cât şi bărbaţilor se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod