ECCO COOL 2.0, o colecţie cool din toate punctele de vedere

Inovatoare din punct de vedere tehnologic, noua colecţie ECCO COOL 2.0 reprezintă un pod între decalajele dintre performanţă şi stil, într-o mişcare care solidifică ECCO ca şi lider de piaţă în modă şi încălţăminte.
Disponibilă într-o gamă variată de culori atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, sneakerşii ECCO COOL 2.0 fac o adevărată declaraţie de dragoste stilului COOL, care nu sacrifică nici confortul şi nici calitatea în favoarea modei.

În conformitate cu tendinţele sezoniere din modă, negrul atemporal, rozul luminos şi albul imaculat sunt acele culori extrem de versatile, ele regăsindu-se în acest sezon atât în garderoba femeilor cât şi în cea a bărbaţilor.

Noua colecţie ECCO COOL 2.0 ridică nivelul de confort la rangul de inovare, transformând încălţămintea de zi cu zi în una COOL din toate punctele de vedere, pentru a se potrivi tuturor gusturilor şi tuturor stilurilor de viaţă.
Combinând forma şi funcţia, noii sneakerşi creaţi pentru a se mula perfect pe forma anatomică a piciorului, oferă un nivel de neegalat de confort.

Mai mult, construcţia ingenioasă cu tehnologia GORE-TEX® SURROUND® asigură impermeabilitate 100%, iar canalele de aer din talpă asigură o respirabilitate 360°. Astfel piciorul este lăsat să respire în mod natural şi se menţine confortabil şi uscat,  indiferent de vreme.

Concepută special pentru cei care pun accentul pe confort şi performanţă şi fac din modă o prioritate secundară, noua colecţie ECCO COOL 2.0 se găseşte în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod