E Paste, e ceva nou in garderoba ta!

O traditie la care tii sau doar pretext de shopping, reinnoirea garderobei cu ocazia Pastelui nu este niciodata trecuta cu vederea. Mai ales ca sezonul cald aduce in prim plan cateva piese vestimentare absolut fermecatoare, pe care le gasesti la Takko!

Cele mai interesante detalii ale primaverii sunt dantela, broderia diafana, inflorata si fermoarele-statement. Contrastul puternic asigura o aparitie de seara cool si stylish, facand loc feminitatii si increderii in sine. Culorile preferate ale sezonului sunt crem si albastru-indigo.

Pentru o tinuta de zi, smart-casual, cuvantul pe care il cauti este ”etno”.
Imprimeurile etnice sunt foarte chic si arata extraordinar atat pe o rochie sau un sacou pana in talie, cat si pe unul dintre accesorii – esarfa sau curea, de exemplu. Pune accentul pe acele piese vestimentare comode si necomplicate si esti gata pentru orice provocare a zilei!

Tinutele elegante, cu detalii rafinate, iti vor asigura o prezenta plina de stil la masa festiva de Paste si nu numai! Alege o bluza vaporoasa, foarte feminina, o fusta pana la genunchi, care sa iti puna in evidenta talia, si, neaparat, macar un accesoriu rosu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod