D’S Damat si TWEEN, de azi, si in Mega Mall Bucuresti! Noile trenduri masculine, in cel mai mare centru comercial din Romania!

Compania turceasca Orka Holding, ce detine brandurile D’S Damat si Damat TWEEN, continua extinderea pe piata romaneasca cu doua magazine inaugurate azi la etajul 1 din Mega Mall Bucuresti, cel mai mare centru comercial din Romania.
D’S Damat este, inca de intrarea pe piata din Romania, unul dintre preferatele barbatilor din Romania, oamenilor de afaceri, sportivilor, dar si vedetelor din showbiz. Mihai Gadea, Mihai Morar, Radu Tudor, Mircea Badea, Catalin Maruta, Catalin Botezatu, Virgil Iantu, Razvan Dumitrescu, Liviu Varciu, Madalin Ionescu, Mihai Mitoseru si Cristian Sabbagh sunt doar cativa dintre cei care au ales sa poarte, indiferent de sezon, piese din colectiile D’S Damat.

D’S Damat este versiunea comerciala a liniei Damat Tween, lider pe segmentul menswear din Turcia.
Brandul ofera clientilor o garderoba eleganta si casual, cu o gama variata de produse accesibile si competitive, la o calitate ridicata.

D’S Damat garanteaza un look modern si dinamic, in care vestimentatia se asorteaza usor, este confortabila si este realizata din materiale ce dicteaza trendurile.

Barbatii care stiu sa se imbrace gasesc intr-un singur magazin D’S Damat de la costume business, casual, ceremonie, camasi, veste, smoking-uri si paltoane, pana la pantofi, cravate, fulare, palarii, curele, bijuterii si alte accesorii.
 
Primul magazin TWEEN din Romania

Azi, in premiera pe piata romaneasca, a fost inaugurat si primul magazin TWEEN,  brandul upscale al companiei turcesti, al carui designer este faimosul Pierangelo D’Agostin.

Acesta ocupa pozitia de head designer pentru TWEEN inca din primavara lui 2013 si a avut un cuvant important de spus in repozitionarea brandului pe piata mondiala.

Prin colectii indraznete, inovatoare, viziune si combinatii inedite de materiale, produsele TWEEN au devenit apreciate in randul consumatorilor high fashion din intreaga lume.
TWEEN se situeaza pe acelasi nivel cu liniile menswear ale altor branduri celebre precum Prada sau Dolce&Gabbana.

Inainte de a fi numit director de creatie la Damat Tween, Pierangelo D’Agostin a fost directorul casei Jil Sander si a fost director de creatie la Uniqlo pentru proiectele capsula si designerul casei pentru colectiile principale.

Odata cooptat in echipa Orka Group, designerul italian a schimbat si sigla brandului, inspirat fiind de podul ce leaga Europa de Asia, Estul de Vest.

Noile magazinele D’S Damat si TWEEN, se gasesc la etajul 1 al Mega Mall Bucuresti.

D’S Damat isi asteapta primii clienti cu o reducere promotionala de 30% la toate produsele, pana pe 25 mai.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod