Doinița Oancea: “M-ar tenta să cochetez cu muzica”

Este cunoscută ca actriță, dar puțini știu că ea a fost la un pas să-și construiască o carieră muzicală. A renunțat la idee, însă cu toate astea, Doinița Oancea va putea fi urmărită de fani în episodul “O grămadă de caramele” din această seară, de la ora 19.00, difuzat la postul de televiziune Happy Channel, într-o ipostază inedită. Alături de Miky Goga, interpretat de Bubu (Mihai Cernea), personajul ei - Pamela cântă și dansează, punându-și în valoare aptitudinile artistice.

Momentul special pe care l-a filmat pentru serialul “O grămadă de caramele” a făcut-o pe Doinița Oancea să se gândească serios să reia lecțiile de canto. "M-ar tenta să cochetez cu muzica.” , spune actrița care o interpretează pe Pamela în producția de la Happy Channel.  “Am încercat un proiect pe partea muzicala acum câțiva ani, dar l-am lăsat de izbeliște. Am luat lecții de canto. Mi s-a spus că pot să cânt, dar trebuie să muncesc puțin pe partea tehnică.”, povestește Doinița.

Ea nu este încă hotărâtă asupra stilului muzical, însă cu toate astea, este dornică să-și dezvolte aptitudinile artistice. “Mi-e greu să mă decid pe ce gen muzical aș vrea să merg. M-ar tenta stilul pop, acolo mă vad, dar nu știu încă, trebuie să văd ce drum mi se potrivește cel mai bine. La mine, focusul este pe actorie, dar mai fac și alte lucruri care mă pasionează, iar muzica îmi place foarte tare!”, a adăugat actrița.

Astăzi, de la ora 19.00, în “O grămadă de caramele”, serial difuzat la postul de televiziune Happy Channel, telespectatorii o pot vedea pe Doinița Oancea cum cântă și dansează pe muzică de petrecere.

Fii cu ochii pe Happy!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod