Distracție și cumpărături, combo-ul perfect în Băneasa Shopping City

S-a dat startul reducerilor de iarnă în Băneasa Shopping City! Acum îți poți achiziționa toate piesele ce îți lipsesc din garderobă pentru a fi in ton cu trendurile sezonului.
Fie că alegi o piesă din catifea, preferi să fii strălucitoare într-o rochie cu accente metalice sau optezi pentru o elegantă capă, vei găsi tot ce îți dorești pentru a fi în tendințe. Miul unic de magazine din centrul comercial îți vor satisface toate dorințele.

În week-endurile 14.01 – 15.01.2017 și  21.01 – 22.01.2017 distrează-te topind sfere de gheață ce au în interioul lor vouchere care îți garantează un premiu pe care îl vei primi pe loc.

Tot ce trebuie să faci este să prezinți bonuri de cumpărături din Băneasa Shopping City în valoare minimă de 100 de lei.
Pentru grupuri formate din 4 prieteni există figurine din gheață care odată topite vă vor garanta o experiență de neuitat în orașul cumpărăturilor! Una dintre ele este vizionarea unui film la alegere la VIP Grand Cinema & More.

Nu uita să folosești din plin aplicația CITY iLOVE! În perioada reducerilor orice bon scanat îți aduce dublul numărului de puncte. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod