Diane Marie este mesagerul lui Mos Craciun din acest an!

Mai intai, fii mai eficienta in goana dupa cadouri intr-o pereche de pantofi Oxford din piele naturala, sau o pereche de ghete cu un imprimeu indraznet de la ‪Diane Marie. Actrita Ioana Ginghina a optat pentru acelasi model si este foarte incantata de ghetutele de la Diane Marie, pe care le poarta in diferite momente ale zilei.

Esti in cautarea cadourilor perfecte pe care sa le pui sub bradul de Craciun? Comoda, versatila si stylish, incaltamintea de la Diane Marie merita sa fie trecuta pe lista ta cu cadouri de Mos Craciun de anul acesta! Vedeta TV Ioana Maria Modovan ne-a vizitat si ea in cautarile ei pentru cadouri de Craciun!

Apoi alege cadouri de Craciun pentru tine si pentru cei dragi, la preturi speciale, din colectia de incaltaminte Diane Marie Studio din magazinele din Str.
Smardan nr. 28 si Pasajul Selari Nicolae nr.4, din Bucuresti. In cele doua magazine din Centrul Vechi vei gasi ofertele potrivite la pantofi stiletto, ghete sau cizme cu talpa joasa sau tocuri ametitoare!

Oferta de sarbatori: 10% la orice produs; 50% la a doua pereche; 100% : la doua produse achizitionate pe al treilea il primesti cadou! Oferta este valabila in limita stocului disponibil!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod