Designerul român Andreea Dogaru a defilat în aceeași seară cu celebrul Zuhair Murad

Andreea Dogaru, Clara Rotescu și Cătălin Botezatu au făcut furori în Capitala Greciei. Designerii români au defilat pe un podium important de la Atena. Creatorii români și-au prezentat colecțiile în cadrul Athens Xclusive Designers Week. Evenimentul a avut loc în perioada 1-5 noiembrie și s-a desfășurat într-una dintre cele mai frumose clădiri ale orașului grecesc, în Zappeion, o clădire de un lux orbitor la interior, aflată în Grădinile Naționale din Atena, evenimentul a gazduit de-a lungul anilor prezentări ale unor branduri internaționale prestigioase, precum Escada, Cacharel, Emanuel Ungaro, Vivienne Westwood, Guy Laroche, Krizia, Vivia Ferragamo, Barbara Bui, Francois & Marithe Girbaud și a fost susținut de revista Vogue Italia.

Designerul român, Andreea Dogaru a defilat pe un podium de modă, în aceeași seară cu celebrul creator, Zuhair Murad, în cadrul Athens Xclusive Designers Week. Evenimentul a avut loc în perioada 1-5 noiembrie și s-a desfășurat într-o locație de lux cu renume.

Designerul român, Andreea Dogaru a urcat pe același podium la Atena, cu unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din întreaga lume, Zuhair Murad, de origine libaneză, dar care locuiește în Franța, unde a urmat cursuri de artă, desen, stil și confecții.

Andreea Dogaru și Zuhair Murad au defilat sâmbătă. Zihair e un nume de referință în lumea modei, iar designerul român a realizat colecții pe podiumuri importante de la noi și de peste hotare. Vestimentațiile ei au fost lăudate la festivalul internațional de modă Strasbourg Fashion Days 2015. Mai mult, românca noastră a fost comparată cu celebrul Alexander McQueen, iar în 2016 și-a prezentat în Dubai o colecție de rochii de mireasă, la finalul ei defilând pentru ea, Ramona Gabor.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod