Designerul Mihai Albu, invitat special la Allboutique

Seara de 20 octombrie, a fost, cu siguranță, o seară dedicată design-ului românesc, în cadrul evenimentului “ArtFul Fashion by Allboutique” de la The Brewery Studio. Invitatul special, designer-ul Mihai Albu, și ceilalți creatorii români reuniți de platforma online allboutique.ro și-au prezentat, în premieră, noile piese din colecțiile sezonului rece.

Cele mai la înălțime creații ale serii au fost, incontestabil, pantofii stiletto și botinele cu tocuri amețitoare din colecția de toamnă-iarnă 2016-2017 semnată Mihai Albu. Printre cele mai noi creații Mihai Albu din acest sezon, iubitoarele de  modă prezente la eveniment au remarcat Stealth Booties, botinele cu superbe  tocuri structurale de 11 cm.  Botinele elegante din piele neagră, închise în față cu un fermoar metalic cu dublu rol, funcțional și decorativ, sunt extrem de trendy prin detaliile lor unice: atât trăgătorul fermoarului, sub formă de ciucure, cât și tocurile metalice, adevărate bijuterii aurii sau argintii.

O altă piesă de rezistență a sezonului o reprezintă pantofii Stealth din blană cu animal print, cu toc stiletto metalic - o pereche de pantofi statement, care cu siguranță va fi accentul excentric al unei ținute memorabile.

Si, dacă îți plac accesoriile cu animal print, încă atât de en vogue și sezonul acesta, poți opta pentru poșeta din blană de ponei, cu imprimeu tip leopard, creație Mihai Albu. Incă o noutate originală și surprinzătoare, așa cum Mihai Albu ne-a obișnuit deja, sunt ghetele reinterpretate, cu trei barete pe gleznă, închise la spate cu fermoar și toc înalt, de 11cm,  îmbrăcat în piele.

Materialul pentru care am optat, atât în cazul pantofilor stiletto, cât și al ghetelor și cizmelor, este pielea fină, gri închis. Preferata sezonului este pielea texturată, cu aspect metalizat, snakeskin. Însă cea mai mare surpriză pe care le-am pregătit-o clientelor mele, începând cu 1 noiembrie,  vor fi Red Marble Shoes – pantofii cu toc sub forma unui bloc cioplit...

în marmură roșie”, declară Mihai Albu.

Weekend-ul trecut a marcat și el o celebrare și o recunoaștere internațională a design-ului românesc. “Shoes Picture a day - 365 days of shoes”, calendarul internaţional al celor mai spectaculoși pantofi, a sărbătorit, pe 15 și 16 octombrie, încă o creaţie Mihai Albu. Este vorba despre pantofii din piele de reptilă Snakeskin Platform din colecția Aequilibrium, cu platformă și toc arhitecturale, inspirați de opera lui Constantin Brâncuși.

“Shoes Picture a day - 365 days of shoes”, supranumit și "Page a Day Gallery calendar 2016", este calendarul celor mai creativi și extravaganți pantofi din lume. Și iată că, anul acesta, calendarul realizat de Workman Publishing New York  a acordat creaţiilor Mihai Albu 10 file.

10 motive de celebrare, în 2016, a unor pantofi de excepţie ale designer-ului român.

În cei 26 de ani de carieră, Mihai Albu  a devenit printre cele mai cunoscute branduri româneşti la nivel internațional. Arhitect prin pregătirea universitară şi cu o viziune originală asupra accesoriilor, Mihai Albu este un arhitect al pantofilor speciali, cu care a înscris două recorduri mondiale, pentru cei mai înalţi pantofi purtabili (cu incredibila înălţime de 31 şi, ulterior, 37 cm). Alte inovaţii şi prototipuri semnate Mihai Albu, precum pantoful cu dublu toc, pantoful cu trenă şi cel care reuneşte caracteristicile unei sanda-pantof-sabot-gheată-cizmă au marcat, de-a lungul anilor, evoluţia şi recunoaşterea și peste granițe a creaţiilor sale.

Produse de lux realizate manual sub semnătura designerului Mihai Albu, cu tălpi, finisaje şi materiale de cea mai bună calitate şi extrem de comode, sunt disponibile online, pe www.mihaialbu.ro, ca şi în showroom-ul din Bucureşti, Bd Mărăşeşti nr.
125.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod