Designer-ul Ana Istodorescu reprezinta Romania la Saptamana Palariilor de la Londra!

Creatia designer-ului roman Ana Istodorescu, ”100 de Bujori Romanesti”, a fost selectata in cadrul expozitiei centrale de palarii - ”The Great Hat Exhibition 2019”.
Anul acesta, tematica expozitiei este ”Gradinile Lumii”, iar palaria Anei Istodorescu poate fi admirata alaturi de alte 200 de creatii ale modistilor din intreaga lume, in inima Londrei, la Galeria Menier, intre 3 si 12 aprilie.

Pentru crearea piesei ”100 de Bujori Romanesti”, tribut adus de designer-ul Nita Sao celor 100 de ani de Romania moderna, a fost nevoie de peste o mie de petale, sute de frunze si zeci de ore de lucru manual.

"Ma bucura nespus sa imi vad munca apreciata in tara cu cea mai vasta istorie atunci cand vorbim despre palarii si alternative la palarii.
Este o adevarata bucurie sa pot spune oamenilor din intreaga lume fascinanta poveste a bujorului romanesc, aceasta floare ”relicva” ce poate fi gasita numai in cateva zone ale tarii noastre.", declara Ana Istodorescu.

Ana Istodorescu povesteste pe blogul sau, Nita Sao, experienta traita in Londra, dar si alte povesti si secrete din spatele meseriei de designer. Tot pe site pot fi admirate cele mai noi colectii de palarii statement, genti, accesorii si alte piese create de designer.

 

NITA SAO este un alt mod de a spune Ana Isto (dorescu).
Un alter ego pentru un tanar designer roman pasionat, care isi doreste sa transforme lumea intr-un loc mai fascinant, creatie cu creatie. De la infiintarea brand-ului si pana in prezent, designer-ul a surprins prin colectiile inedite, creativitatea unica, evenimentele out of the box prin care a impachetat lansarile de noi palarii si, nu in ultimul rand, colaborarile importante si constante ale brandului Nita Sao, cum ar fi crearea de palarii pentru evenimentele Casei Regale din Romania.

Fiind intr-o continua evolutie, Ana Istodorescu participa frecvent la cursuri in cadrul Colegiului de Moda din Londra, Central Saint Martins, dar si la toate cursurile scolilor de moda si arta din Romania.
Haine, pantofi, genti, bijuterii, accesorii, designer-ul le abordeaza pe toate, sub umbrela brand-ului sau, insa intotdeauna Nita Sao va fi despre palarii, alternative la palarii si piese care completeaza tinute incununate de palarii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod