Design revolutionar in noua colectie Converse realizata impreuna cu Gorillaz

Converse propune pentru colectia de primavara patru proiecte de design diferite realizate in colaborare cu trupa virtuala Gorillaz.

Converse propune pentru colectia de primavara patru proiecte de design diferite realizate in colaborare cu trupa virtuala Gorillaz.

Colectia de primavara 2012 combina silueta clasica a pantofilor Chuck Taylor All Star cu imaginile legendare ale celebrei formatii. Jamie Hewlett, premiatul designer si co-realizatorul  Gorillaz, a desenat aceste imprimeuri exclusive care incorporeaza elemente grafice folosite in lucrarile sale. Pentru a crea o colectie revolutionara, fiecare model de pantof Converse foloseste un design realizat din diverse imagini de fundal si amprente unice.



Parteneriatul cu Gorillaz include, de asemenea, si o piesa muzicala originala - “DoYaThing” realizata de Gorillaz, James Murphy si Andre 3000 de la OutKast. Gorillaz este recunoscuta in intreaga lume datorita noului gen de muzică pe care l-a creat, dar si prin redefinirea conceptului de trupa. Cu un sunet unic, care a adus împreună rock-ul alternativ, hip hop-ul, muzica electronica si pop, trupa pune în aplicare ideile ei proaspete si fara limite despre un univers fictiv, care i-a adus vanzari de peste 15 milioane de albume în întreaga lume.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod