Denim cu efect de push-up! Descopera modele uimitoare de pantaloni ce-ti remodeleaza silueta!

De la camasi, salopete, fuste, pantaloni, jachete si chiar incaltari, accesorii, denimul face legea in moda, iar mai nou si in tinutele sporty-chic! Speculand popularitatea denimului, brand-ul italienesc de imbracaminte sport, Freddy a reinterpretat acest material, combinand efectul vintage si uzat tipic denimului cu tehnologia de ultima ora a pantalonilor WR.UP®. Rezultatul este colectia WR.UP® Denim, disponibila in exclusivitate in Romania in magazinul Sport/Couture, din Baneasa Shopping City sau pe www.sportcouture.ro    

Tehnologia WR.UP a fost gandita si conceputa in asa fel incat sa puna in valoare intr-un mod armonios silueta, sa creeze un efect de “push-up” al posteriorului si  de tonifiere ale coapselor, in timp ce jerese-ul cu aspect denim a adus un plus de dezirabilitate si modernitate.
Prin intermediul cusaturilor inteligente si croielii inovative, pantalonii WR.UP®  Freddy sustin si ridica muschiul fesier si au un efect de strangere a coapselor, urmarind linia naturala a corpului.
De asemenea, pe interiorul pantalonului, se afla o membrana subtire, din silicon, care contureaza musculatura picioarelor. Un alt detaliu este o banda de silicon ascunsa la nivelul abdomenului care are ca scop remodelarea taliei.

Combinand modelel WR.UP® cu denimul efectul obtinut este de a obtine piese functionale, actuale, feminine si ultra-senzuale, inglobata in linia fashion a brand-ului. Nuantele, detaliile si lungimile fac din aceste obiecte vestimentare piese ideale pentru aceasta toamna, ce pot fi purtate cu un pulover gros si botine cu toc pentru un aspect casual chic.

Aceasi tehnologie WR.UP® se regaseste si la nivelul liniei sport Freddy care are un atuu imbatabil: foloseste un material revolutionar, D.I.W.O.® care este special conceput si tratat pentru a pastra pielea uscata si la o temperatura constanta.
Aceasta minimizeaza senzatia de frig care apare, atunci cand iei o pauza de antrenament, aceasta senzatie fiind cauzata de prezenta umiditatii. In al doilea rand, acest material este foarte rezistent la purtari si spalari repetate, si nu se deterioreaza usor.

In plus, in linia sport Freddy sunt disponibile modele de haine de antrenament pentru box, yoga , gimnastica, balet si dans (promovand conceptul “Art of Movement” <<a face miscare de dragul miscarii>>, definita prin trei caracteristici fundamentale: performanta, confort si design), brand-ul fiind sustinator al Federatiei Italiene de Gimnastica la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004, dar si sponsorul oficial al Comitetetului Olimpic Italian, al Acadmiei Teatro Alla Scala.
In plus, celebritati precum Eva Longoria, Kate Beckinsale, Britney Spears, Hayden Panettiere, Lea Michelle, Hilary Duff.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adda pe 12 Nov 2015, 19:23
    superbi

    ii am de doi ani sunt mult mai super decat in imagine,costa cam mult dar se merita,te modeleaza practic, chiar daca sunt mai grasuta imi fac un posterior perfect rotund

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod