Deichmann te pregateste de sezonul balerinilor!

Ca de obicei, lista celor mai iubite modele de pantofi ai sezonului de primăvară este deschisă de balerinii eleganţi şi comozi, aşadar nu este o surpriză că Halle Berry exclamă "I love these shoes !".

Acum, modelelor clasice de culoare neagră li se alătură combinaţii de culori dintre cele mai variate. Astfel, în această colecţie de pantofi delicaţi veţi găsi, pe lângă culori vii şi puternice, tonuri pastel şi şerbet. Dacă preferi stilul modern, ţi se potrivesc balerinii cu inserţii aurii, care rămân un adevărat punct de atracţie, în special când eşti bronzată! Acestea şi multe alte modele sunt disponibile şi la preţuri atractive în magazinele Deichmann.

Arta îngrijirii încălţămintei: praful şi murdăria se îndepărtează cel mai bine cu o cârpă şi/sau apă calduţă, iar pielea robustă se curăţă foarte bine şi cu ajutorul unei perii.
Pentru pielea întoarsă se recomandă o perie de cauciuc sau o perie abrazivă (perie pentru încălţămintea din piele întoarsă − la doar 4 Lei la Deichmann).

Pret balerini: 149 lei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elenadarius pe 13 Iul 2015, 17:15
    Iubesc balerinii

    In fiecare an imi cumpar balerini noi. Nu sunt genul de incaltaminte rezistenta, de obicei, dar sunt foarte frumosi, feminini si versatili si este o placere sa ii porti. La deichmann gasesc in fiecare an modele noi. elena

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod