Deichmann - colectia primăvară/vară 2015

O scurtă privire asupra principalelor tendinţe ale noului sezon demască surse de inspiraţie dintre cele mai diferite.
Acestea au dat designerilor de modă multă libertate de interpretare și totodată au produs numeroase variaţii de stil. Imprimeurile generoase cu modele florale noi și variate, modelul în carouri Vichy cu foarte multă eleganţă franţuzească a anilor 60, inspiraţiile Gypsy-Spirit & Boho-Glam ale anilor 70, Black & White, dar şi look-ul Army-Style & Kaki au adus un suflu proaspăt pe scena modei.

Moda la încălţăminte a noului sezon P/V este caracterizată de un stil lejer, casual: încălţămintea se prezintă cu talpă în general plată, iar tocurile, cu apariţii sporadice, vor fi descrise de linii drepte sau vor fi de tip bloc.
Toate aceste detalii vor oferi o notă de eleganţă feminină pantofilor, dând totodată senzaţia că nu le lipseşte nimic. Cine preferă încălţămintea lejeră se va bucura anul acesta cu siguranţă de o plenitudine de modele de sneakeri, mocasini, pantofi cu şiret, Shooties şi cizmuliţe de vară! Relaxarea este absolută şi în termeni de culori. Astfel, pe lângă tonurile deschise de alb şi bej, culorile soft-pastel sunt la mare căutare.

Smart Shopping de lux.

Încălţăminte cât vezi cu ochii … la Deichmann, care cu 70 de magazine în România face să tresară inima oricărui împătimit de modă! Cele mai importante tendinţe ale sezonului viitor primăvară/vară le găsiţi la Deichmann ca întotdeauna la preţuri senzaţional de mici.

Noile tendinţe în moda la încălţăminte:

• BLACK & HEELS: Nimic nu merge fără negru, nici măcar în zilele călduroase! Clasicul Allrounder face piciorul subţire chiar şi sub formă de High-Heels sexy, de vară!
• FLATS & SPORTIES: Marşul triumfal al modelelor cu talpă plată continuă şi în acest an! Astfel, modele cu talpă joasă foarte confortabile, uşoare - de vară sunt disponibile într-o mare varietate xx de culori!
• SUMMER FAVOURITES: Modelele cheie ale verii se lasă descrise cu următoarele cuvinte: negru, alb, imprimeuri floral, espadrile, tocuri ortopedice cu plută, Marine-Slips şi sexy Heels!
• ETHNO-LOOK: În această vară fără îndoială unul dintre cele mai frumoase “look”-uri, deoarece el merge foarte bine împreună cu elemente decorative, care transformă sandalele într-un însoţitor delicat al picioarelor!
• SANDALE & BEACH: Cine nu tânjeşte la acel Sunshine-Feeling şi nu visează să se plimbe relaxat pe o plajă însorită? Oricum, în cazul noilor modele pentru zile toride acest Feeling este gratuit!
• ESPADRILE: Unii încă îşi mai amintesc de primele modele de espadrile, când prin unele părţi ale lumii în anii 70, FIECARE a purtat o astfel de pereche … Astăzi, această încălţăminte cucereşte din nou lumea modei!
• SOFTCOLOURS: Noile culori sunt o adevărată trataţie pentru ochi.
Acestea, pe lângă culorile originale puternice precum albastru sau turcoaz, îşi arată acum faţa lor delicată! În special şic la modelele cu aspect de velur!
• MARINE: Ready for cruising! Celebrul look din mid-seasons este ancorat acum şi în cazul modelelor P/V 2015. Îndrăgit mai ales datorită combinaţiei armonioase albastru-alb-roşu, de preferinţă în dungi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod