De secole, ia romaneasca a cucerit prin rafinamentul broderiei si maiestriei artistice

A reprezentat intotdeauna un izvor nesecat de inspiratie pentru artisti romani de aici sau de peste hotare, iar pictori renumiti asemeni lui Matisse si Grigorescu au imortalizat frumusețea iei romanești in tablourile lor.
La fel si designeri celebrii ca Jean Paul Gaultier, Yves Saint Laurent sau Tom Ford au etalat  pe podiumuri creațiile lor inspirate de grația costumului popular romanesc.

Din dorinta de continuare a acestei traditii si din respect fata de caracterul unic al fiecarei femei,  chiar daca astazi, in era tehnologiei, pasiunile femeilor s-au indreptat catre alte activități,  Chic Roumaine  propune realizarea  de  modele personalizate dupa gustul si simtul artistic al fiecarei cliente.

Modelele Chic Roumaine, fie ca  sunt ii, poale, rochii, veste sau camasi barbatesti, sunt cusute si brodate manual, vibrand cu fiecare cusatura datorita maiestriei si pasiunii femeilor de la tara.

Cele mai noi ii si camasi barbatesti traditionale de la Chic Roumaine, precum si vestele realizate manual cu margele si fir metalic sunt din țesături fine de bumbac și in,  brodate cu fire de bumbac sau matase, naturale  100%.  In colectia Chic veti regasi si elementele care au revolutionat designul iilor  de acum doua secole si au innobilat o parte insemnata a modelelor din Arges : margelele, fluturii si firul metalic.

Camasa populara barbateasca  este  brodata manual pe panza de in cu motive traditionale din Arges.
Croiala camasii este foarte  moderna,  cu manseste tesute si guler cu intaritura. Poate fi realizata la comanda, la dimensiunile dorite.

Un accesoriu potrivit unei seri special este Vesta brodata manual - vesta din catifea neagra din bumbac 100%, brodata manual, cu margele aurii, argintii si rosii. Captuseala este din vascoza 100%. Poate fi asortata la ie sau la o camasa simpla.

Rochie brodata manual - Rochie din panza de in ce reproduce motivul iei romanesti cu trandafiri este cu adevarat speciala si foarte rafinata.  Brodata manual, cu fire “mouline” de cea mai buna calitate , cusuta la guler si poale cu fluturi (paiete), aceasta rochie va scoate in evidenta cu usurinta feminitatea oricarei doamne sau domnisoare dornice sa etaleze o tinuta altfel…

Ia romaneasca pe panza de in este o camasa foarte frumoasa ce ar putea deveni piesa unicat din garderoba ta.
Chic Roumaine propune un model foarte popular, prezent in aproape toate zonele tarii, reprodus pe panza de in, delicata si in acelasi timp de calitate superioara.

Propunerile de styling regasite pe site-ul www.chicroumaine.com au menirea de a atrage atat segmentul de public care rezoneaza cu piesele la nivel simbolistic, cat si segmentul mult mai tanar, doritor sa ofere look-ului sau o nota etno, plina de simboluri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod