De Paste, ne innoim... cu bijuterii!

Se apropie Pastele si toata lumea este cuprinsa deja de febra pregatirilor... Cumparaturi pentru masa festiva, decoratiuni, aranjarea casei, inrosirea oualor... toate contribuie la acea atmosfera de sarbatoare! Dar pe langa toate aceste traditii, mai este una care ne incanta pe toti: de Paste ne innoim! Cu siguranta iti amintesti cum, in copilarie, mama te imbraca in hainute noi si va asezati cu totii la masa de Paste. Nu renunta la acest obicei, caci are farmecul sau aparte!

Sarbatorile de Paste sunt ocazia excelenta de a-ti innoi garderoba si de a te pregati de petrecere. O bijuterie bine aleasa iti va da un plus de stil si rafinament, asa incat sa lasi o impresie buna tuturor celor din jur.
Si cum deja a inceput numaratoare inversa pana la Sarbatoarea Pastelui, Atelierele Crystal-Fashion®, iti prezinta cele mai noi modele de bijuterii, care iti vor da un aer festiv.
Preferate de vedetele din Romania, bijuteriile Crystal-Fashion®, branding partener Swarovski, sunt realizate exclusiv din cristale SWAROVSKI® ELEMENTS si uimesc prin frumusetea si rafinamentul lor. Modelele celei mai recente colectii sunt inspirate din cererile vedetelor, iar combinatiile de culori se asorteaza usor cu o tinuta elganta. Inspira-te si tu din alegerile starurilor din Romania si adopta acelasi stil daca vrei sa ai un succes garantat!

Cerceii candelabru, opulenti, spectaculosi si foarte atragatori, se inscriu in trendul statement al momentului.
Sublinind fermecator linia delicata a gatului, bijuterii cu prestioase cristale SWAROVSKI® ELEMENTS iti vor scoate in evidenta senzualitatea si eleganta. Poarta-i la o rochie feminina, eleganta, si alege o coafura care-i lasa la vedere. Amalia Enache, prezentatoarea stirilor de seara de la ProTV, a prezentat gala TwinArt, a Fundatiei Hope and Homes for Children Romania, ocazie cu care a purtat cercei spectaculosi Elwira Chandelier Princess Wide Pear. Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea "Povestirilor Adevarate" de la AcasaTV a preferat sa poarte la Gala Premiilor Gopo cercei spectaculosi, Rhada, realizati dintr-o constructie de cristale Swarovski transparente, de diferite forme si dimensiuni, montati in argint.

Colierele statement impresioneaza nu doar prin dimensiunile generoase, dar si prin impactul vizual pe care-l creeaza.
Alege modele voluminoase, cu forme indraznete sau cu detalii complexe, si poarta-le fie la o tinuta casual, chic, fie la o tinuta de seara cu un decolteu generos.

Bratarile mari, stralucitoare, supradimensionate, se potrivesc de minune unei femei puternice. Iar modelele cu cristale Swarovski care au darul de a pune in valoare orice tinuta! Marca a bunului gust, astfel de bratari devin piesa centrala a unei vestimentatii elegante. De exemplu, Delia Matache a purtat bratara Double Elastic Rivoli Chaton, colier Swan si cercei curgatori cu cristale transparente, la emisiunea Te Cunosc de Undeva, iar frumoasa si celebra Andreea Marin a optat pentru bratari Chaton elastic cu cristale transparente si cercei Swan Earrings cu ocazia Galei nationale a Excelentei in Asistenta Sociala.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod