De 1 Decembrie, imbraca-te romaneste si poarta cu mandrie Ia traditional romaneasca de la Ponoarele

De Ziua Romaniei, Iulia Martinescu, cea care duce traditia mai departe prin intermediul magazinului online IE traditional romaneasca, lanseaza o provocare pentru cele mai patrioate doamne si domnisoare: sa imbrace portul popular romanesc! Astfel,pentru aceasta Sarbatoare Nationala, cele mai iscusite maini in arta cusutului au lucrat modele speciale de ie, in editie limitata.

Lucrate exclusiv manual pe panza de bumbac,cu o croiala moderna si lejeritatea oferita de material din bumbac 100%, ele pot fi purtate de oricine si oricand, in diferite tinute, casual sau chic.
Tu alegi ce te avantajeaza mai mult si daca le vei combina cu o pereche de blugi sau o fusta creion. Asadar, alatura-te comunitatii de sustinatori ale valorilor romanesti si demonstreaza ca esti romanca! Imbraca ia tricolora din atelierul Iuliei si petrece cum stii mai bine!   

Si fiind ca stilul traditional are acum ocazia mai mult ca oricand sa fie pus in valoare, intra pe www.ietraditionalromaneasca.ro si asigura-te ca in prima zi a lunii decembrie vei canta imnul national in cea mai reprezentativa si originala tinuta!  Nu rata campania promotionala, care se desfasoara intre 28– 30 noiembrie si profita de editia limitata!  Viziteaza si pagina de facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod