DA si NU in trendurile de moda din toamna 2013

DA, investeste intr-o tinuta care sa ia ochii! Declaratia de stil se face printr-o multime de articole vestimentare sezonul acesta si le gasesti pe toate in magazinele Takko Fashion: bluze oversize, rochii asimetrice si geci cool din piele ecologica. Sa NU iti fie teama sa experimentezi diverse culori, lungimi si texturi. DA, ai grija ca restul tinutei sa fie simpla atunci cand ai o piesa puternica, eyecatching.

DA, poarta imprimeuri. Ai citit bine: imprimeurile raman printre cele mai hot trenduri si in toamna 2013.
NU forta insa nota, nu vrei sa fii confundata cu o gradina de flori sau cu un leopard. Poti adopta culori diferite de cele naturale pentru imprimeurile leopard – roz si rosu in loc de maro si negru arata mai distractiv. Takko Fashion iti pune la dispozitie si imprimeuri clasice – carouri in culori neutre – perfecte pentru tinutele office.

DA, alege o piesa vestimentara verde smarald! Este culoarea anului 2013, asa ca nu e de mirare ca ai zarit-o la toate prezentarile de moda. NU ignora cat de bine arata verdele smarald alaturi de bijuterii cu ametist sau safir.
Adauga outfitului tau semnul exclamarii printr-o geanta structurata si tocuri inalte.

DA, combina, creeaza straturi! Incearca o rochie subtire peste pantaloni de piele sau colanti. Da frau liber imaginatiei atunci cand vine vorba de culori si modele. O tinuta cu multe componente trebuie sa iasa in evidenta!

DA, ia in considerare piesele din piele ecologica. Poti avea un look provocator, sportiv sau de femeie puternica, in functie de cum le porti. Alege o jacheta din piele ecologica colorata, intr-o tinuta lejera, comoda si necomplicata.
NU te imbraca numai in piele decat daca ai si o motocicleta pe care sa o asortezi.

DA, inspira-te toamna aceasta din stilurile retro si rock! Piesele vintage ajung in centrul atentiei, fie ca sunt purtate ca piesa de accent sau combinate iscusit intr-o tinuta. NU fii timida! Adopta un outfit cu personalitate, stil glam rock. Culori inchise, imitatii de piele, materiale lucioase si croieli care evidentiaza silueta: sezonul acesta devii star rock! Adauga accesorii pentru a amplifica efectul. Pret: 99 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod