Cum să te îmbraci la festivalurile acestei veri

Printre cele mai așteptate evenimente ale verii sunt fără doar și poate festivalurile de muzică pentru care reprezentantele sexului frumos își aleg cu mare atenție îmbrăcămintea. Iata trei idei de ținute chic, marca Mathilde, pe care le poți purta la concertele în aer liber din acest an.

Salopeta lejeră

Prima propunere este o salopetă roșie cu model floral în partea de jos care va întoarce cu siguranță toate privirile. Materialul din in face ca această piesă vestimentară să fie una extrem de lejeră, în care te vei simți foarte relaxată.

Mai mult, o poți accesoriza cu pălării, ochelari de soare sau rucsacuri, obținând astfel un look de invidiat.



Salopeta desprinsă din povești

Lejeră și jucăușă, a doua salopetă pe care ți-o propunem te va trimite cu gândul la lumea de basm a Cenușăresei, întrucât chipul personajului Disney este imprimat pe material. Această piesă poate fi purtată cu încredere de către femeile care nu și-au pierdut latura copilăroasă și vor să iasă în evidență. Mai mult, dantela din partea superioară o poate transforma într-o ținută de seară, dacă este accesorizată corespunzător.



Pantaloni din bumbac

Comoditatea este un alt aspect important atunci când vine vorba de ținutele pentru festival și ce poate fi mai potrivit decât o pereche de pantaloni din bumbac, cu buzunare.

Aceștia pot înlocui cu succes geanta de umăr sau rucsacul, iar tu vei fi liberă să dansezi în voie.

Descoperă și tu noua colecție de vară în magazinele Mathilde din țară sau online pe www.mathilde.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod