Cum să te îmbraci dacă ai o siluetă tip clepsidră. 10 sfaturi de la Ela Crăciun!

Femeile cu silueta tip clepsidră pot fi cele mai sexy, atât timp cât sunt atente la hainele pe care le aleg.
Materialele, formele și tăieturile trebuie alese cu grijă, astfel încât să pună perfect în valoare talia ingustă și formele voluptoase. 

Ela Crăciun are, la rândul său, o siluetă de tip clepsidră, comparată de mulți cu cea a celebrei Kim Kardashian, și oferă, din propria experință, 10 secrete de stil pentru ca doamnele și domnișoarele cu acest tip de siluetă să arate întotdeauna perfect.

"Pentru multe doamne, silueta de tip clepsidră este un atu, pentru altele un impediment în a găsi piesele vestimentare potrivite.
Totuși, consider că acest tip de siluetă este extrem de feminin și sexy și ușor de pus în valoare cu hainele și accesoriile adecvate. 

1. Rochiille și topurile trebuie să fie astfel croite încât să îți pună în valoare bustul, fără a-i adăuga însă volum!

2. Ai grijă să alegi sacouri scurte și structurate ori trench-uri. Atat hainele care se opresc fix în zona taliei, cât și cele strânse cu o centură ori cordon în aceeași zonă, se numără printre piesele vestimentare care te avatajează!

3.
Rochiile tip „parte peste parte”, făcute celebre de Diane von Furstenberg, nu trebuie să lipsească din garderoba ta!

4. Optează pentru material ușoare, cum ar fi tricotajele moi și mătasea. Aceste materiale curg frumos pe corp și îți scot în evidență formele sexy.

5. Decolteul trebuie să fie întotdeauna unul în formă de „V”, întrucât proporționează frumos silueta.

6. Evită piesele vestimentare cu detalii ce adaugă volum în zona bustului ori a șoldurilor! 

7. Cu fusta creion nu vrei da niciodată greș, fiind una dintre piesele vestimentare care funcționează cel mai bine în cazul femeilor cu silueta tip clepsidră.

8.
În cazul pantalonilor, este mai recomandat să alegi unii măcar ușor evazați în detrmentul unor jeanși skinny, deoarece aceștia din urmă pot da senzația de picioare scurte și groase.

9. De asemenea, evită pantalonii cu talie joasă și înlocuiește-i cu modelele cu talie înaltă care alungesc piciorul și dau un aer sexy posteriorului. Mai mult, ai grijă ca aceștia să fie cât se poate de simpli, fără detalii în zona șoldurilor!

10. Poartă curele de culoare închisă în jurul taliei și ține minte că tocurile subțiri alungesc frumos silueta!", spune Ela Crăciun. 

Ela Crăciun este vedetă de televiziune, prezentatoarea emisiunii „Numai de bine”, și una din cele mai de succes prezențe din online-ul românesc, având cel mai citit blog de parenting din România, www.elacraciun.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod