Cum sa porti tricotajele: 4 tinute cu care nu poti da gres!

Piesele vestimentare din tricotaj s-au scuturat de aerul demodat si au luat cu asalt podiumurile de prezentare, iar acum se regasesc la loc de cinste in garderoba oricareia dintre noi. O data cu venirea frigului, un pulover calduros este piesa esentiala pentru o tinuta comoda si stylish in acelasi timp.

De la modele cu o croiala clasica pana la cele supradimensionate, cu imprimeu sau fara, tricotajele se dovedesc a fi o piesa versatila ce pot transforma orice outfit intr-unul original. Colectia bogata ce se poate gasi in magazinele Takko Fashion pentru toamna/iarna 2013-2014 face mult mai usoara crearea tinutei adecvate pentru zilele reci, astfel tu vei arata mereu bine.

In functie de stilul vestimentar, exista un outfit ideal pentru fiecare!

Un cardigan supradimensionat este alegerea potrivita pentru o zi de iarna ceva mai calduroasa si inlocuieste cu succes paltonul.
Un model crem, purtat in combinatie cu o pereche de leggings negri si un top simplu, alb, este tot ce ai nevoie pentru o iesire in oras. Pentru un look casual-smart, alege drept accesorii o geanta neagra, cu linii elegante, si completeaza cu o caciula si un fular gri.

Vremea rece nu este o scuza pentru a face din pantaloni piesa centrala a fiecarei tinute. Mizeaza pe o fusta scurta pe care sa o porti cu o camasa in carouri si un pulover cu nasturi. In zilele cu temperaturi scazute, poarta fusta cu o pereche de colanti negri, o caciula si esarfa pentru a-ti tine de cald intreaga zi.

O tinuta simpla este scoasa din banalitate cu un pulover statement.
Combina o pereche de pantaloni negri si o camasa din blugi, completand cu o jacheta tricotata. O palarie, o esarfa colorata si o geanta bej se alatura pentru un look 100% in tendinte.

Un outfit destinat unei zile petrecute la birou trebuie sa iti ofere confortul necesar si un look de exceptie in acelasi timp. Un pulover negru si o pereche de blugi este alegerea cea mai buna. Adaugand insa o geanta burgundy si o caciula rosie dai culoare intregului look. Iar un palton gri este piesa care da eleganta outfit-ului si te ajuta sa faci fata vremii capricioase.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod