Cum să alegi imprimeurile sezonului și să le combini pentru o ținută chic

Imprimeurile sunt modele imprimate direct pe materialele textile, care aduc culoare și unicitate pieselor vestimentare. Imprimeurile sunt inspirate din natură, cum este modelul leopard sau piele de șarpe, dar pot fi și un mix de urban, modern, etnic sau tribal în același timp. Deși sunt extrem de interesante, imprimeurile nu sunt ușor de purtat. Luminița Staicu, designer Hermosa îți arată ce imprimeuri să alegi și cum să le asortezi în noul sezon.

Imprimeurile cu buline sunt cel mai ușor de asortat. Bulinele merg mixate cu foarte multe nuanțe și culori, cat și cu alte piese vestimentare uni.

Dacă optezi pentru o cămașă sau un sacou cu buline, acestea pot fi purtate cu jeans sau pantaloni uni cu nuanțe complementare sau neutre. Sezonul aceasta ai oportunitatea să alegi din nenumărate combinații de culori, modele și mărimi, pe care le vei găsi în noua colecție Hermosa. Bleumarin cu muștar, de exemplu, poate da ținutei un aer vintage minunat. Poți asorta bluza cu o pereche de pantaloni negri pentru a-ți înviora zilele la birou. Bulinele mari atrag atenția iar cele mici sunt delicate și extrem de feminine.

Imprimeurile fantezie sunt printre cele mai interesante, combinând culori, texturi și forme diferite pentru un design chic și unic.
Pentru ca sunt destul de greu de asortat, este ideal să găsești compleuri întregi. Cu siguranță acestea vor atrage toate privirile și te vor face să te simți apreciată. Poarta fusta creion cu sacou cu imprimeu fantezie și combină-le cu o cămașă sau maletă albă, bej sau neagră. Renunță la accesoriile colorate pentru că imprimeul unic va atrage toată atenția asupra lui! Desigur, piesele compleului se pot purta și separat, dar numai cu piese vestimentare uni. Dacă preferi pantalonul în locul fustei, optează pentru compleu.

Zeci de modele geometrice apar mai ales toamna, să înveselească ținutele de pe străzile aglomerate ale orașului.

Extrem de urbane, imprimeurile geometrice cu pătrate sau carouri sunt chic și ușor de purtat, dând un aer elegant și studiat ținutei alese. Optează pentru pătrățele în culori deschise pentru o ținută office confortabilă, pe care să o porți într-o zi de toamnă la birou.

Hermosa creează şi comercializează de peste 20 ani, produse vestimentare realizate în România. Produsele pot fi găsite în magazinele proprii din Brăila, Focşani, Bacău şi Constanța. Brandul Hermosa are o acoperire naţională fiind prezent în toată ţara prin magazinele partenere.

Află magazinele partenere, din oraşul tău, de unde poţi achiziţiona produsele tale preferate, sub marca Hermosa, aici: https://www.hermosa.ro/magazine-partenere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod