Cum porti esarfa din casmir in aceasta toamna?

Cu dimineti si seri racoroase, stropi de ploaie si adieri de vant, toamna este un anotimp de tranzitie si momentul ideal pentru a reintroduce in garderoba esarfa.
Un accesoriu elegant, indispensabil in aceasta perioada, acesta capata in fiecare an noi interpretari si stilizari, ceea ce o ridica la rangul de vedeta in garderoba ta. Evident, prima functie este de a ne apara de frig, dar  are si un pronuntat rol stilistic: incadreaza si lumineaza fata, ofera un plus de culoare si o nota chic unei tinute monocrome sau banale, creeaza volum sau dimpotriva alungeste silueta, in functie de modul in care este purtata.

Casa de moda Burberry pune un mare accent pe aceste accesorii, ce completeaza intr-un mod ideal iconicele trench-uri britanice, piese emblematice ale brand-ului.
Realizate in Scotia, in orasele Elgin si Ayr, prin tehnici de manufacturare, transmise din generatie in generatie, esarfele Burberry reprezinta accesorii vestimentare “must-have” pentru garderoba oricarei femei. Casmirul pur este colorat cu ajutorul pigmentilor naturali, firele sunt tesute la razboaie, urmand tehnici traditionale dezvoltate in sute de ani de experienta, iar in procesul final, tesatura este spalata in apa de la izvoare din Scotia, ceea ce ofera un plus de finete esarfelor din casmir.

O selectie generoasa de esarfe din casmir, cu check-ul Burberry este disponibila in magazinul din strada Luterana nr.
4, cel mai mare flag-ship store din sud-estul Europei. De curand, brand-ul britanic a lansat “Scarf Bar”, ce contine 30 de modele de esarfe cu o varietate de nuante si de impreimeuri, precum cel cu inimioare, animal print, camuflaj sau check-ul britanic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod