Culori la modă în sezonul ploios

După un anotimp călduros, în care te-ai răsfăţat în rochii şi bluze vaporoase, în nuanţe de pastel sau în imprimeuri cât mai vesele, a sosit momentul să faci trecerea la culorile de toamnă! Luminiţa Staicu, Designer hermosa, te pune la curent cu ultimele tendinţe în materie de culori în sezonul ploios. Institutul Pantone, cel care analizează şi decide care va fi culoarea fiecărui sezon, a selectat nuanţele care sunt în trend toamna aceasta.

Albastrul-indigo este în topul tendinţelor, fiind o nuanţă rece, care calmează ochii în acelaşi timp şi se potriveşte de minune cu zilele din ce în ce mai reci ale toamnei care bate la uşă. Această nuanţă reprezintă echilibrul perfect între albastru marinăresc şi vibrantul albastru cobalt.

În acelaşi timp îţi oferă un sentiment de încredere şi o anumită doză de mister. Fie că optezi să te îmbraci monocrom sau să asortezi albastrul la o culoare mai veselă,prezenţa ta cu siguranţă nu va trece neobservată, mai ales dacă optezi să te îmbraci în jacheta Yava, din brocard şi cu o croială cambrată.

Pentru zilele petrecute la birou, o compinatie de două piese formată din sacou Xylia şi pantalon Fernanda din pique uni este alegerea ideală, iar pentru serile mult mai casual, optează pentru fusta Ştefania din bielastic imprimat digital exclusiv, dublată cu căptuşeală. Grâul neutru nu este în topul listei noastre de preferinţe, însă este o culoare uşor de asortat,care se potriveşte atât persoanelor mai tinere, cât şi celor mai în vârstă.

Pentru a pune în evidenţă această nuanţă, fă combinaţii cu alte piese vestimentare de culoare albastră sau roşie.

„Galben-muştar este una dintre culorile care nu trebuie să-ţi lipsească din garderoba toamna aceasta. Este o culoare vibrantă,care va aduce o notă de exotism oricărei ţinute. Nu trebuie să fie soare ca să poţi purta culori vesele,ci ele vor fi sursa zâmbetului tău în zilele ploioase. În plus, poţi sparge monocromia cu câteva accesorii negre,cum ar fi o eşarfă sau o curea lată”, precizează Luminiţa Staicu.

Bluza 504 este o bluză stylish cu pliuri şi o croială lejeră, mâneca trei sferturi evazata şi se închide la baza gâtului cu şnur reglabil. Această piesă este alegerea ideală pentru iubitoarele acestei culori.

"Dacă vara ai optat pentru nuanţele deschise şi vesele de roz, acum trebuie să-ţi îndrepţi atenţia spre cele mai închise, potrivite anotimpului. Nuanţele intense de roz oferă o anumită nota de cochetărie doamnelor şi domnişoarelor care le vor purta. Fusta Mara este potrivită în special ţinutelor de seară, alături de un top elegant dintr-un material flui”, ne sfătuieşte Luminiţa.

Banalul negru nu va ieşi niciodată din tendinţe. Fie că îl porţi ziua sau seara, nu vei putea da niciodată greş cu faimoasa „little black dress”. Când vremea începe să se răcească, alegem cu precădere nuanţele închise, poate şi pentru că oferă o senzaţie de căldură. Rochia Rhea reprezintă alegerea ideală pentru orice eveniment select, fie că este nunta, botez sau pur şi simplu o ieşire romantică de sâmbătă seara.

Dacă eşti o persoană care adoră să fie mereu în tendinţe, alege cu încredere piesele vestimentare create de brandul hermosa, care creează şi comercializează de peste 20 de ani produse vestimentare realizate în România.

Cu 3 magazine proprii în Brăila, Focşani şi Constantă, hermosa este prezentă în toată ţara şi prin magazinele partenere. Poţi comanda online de pe www.hermosa.ro cu transport gratuit la comenzi de peste 99 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod