Cu ce ne imbracam in functie de zilele saptamanii?!

Daca in fiecare dimineata stai in fata dulapului cu usile larg deschise si te intrebi „Eu cu ce ma imbrac astazi?”, relaxeaza-te!
Nu este nimic in neregula cu tine, ci esti cat se poate de normala! Majoritatea femeilor cochete, ca tine, fac acelasi lucru, iar un studiu a demonstrat ca femeile isi petrec aproape sase luni din viata pentru a decide ce sa poarte. Zilnic, inseamna 17 minute pe zi pentru a-ti analiza propria garderoba si a lua o decizie. Azi, impreuna cu The Dresser (www.thedresser.ro), consilierul vestimentar de shopping on-line, disecam raspunsul la aceasta intrebare „existentiala”, in functie de zilele saptamanii tocmai pentru a-ti usura deciziile vestimentare.

Luni facem tranzitia de la atmosfera de week-end la cea de birou.

Citim mail-uri, dam telefoane, ne facem agenda pentru saptamana in curs, iar daca avem munca de birou stam in fata calculatorului pentru a ne face strategii si planificari.
Tot luni au loc majoritatea sedintelor, asa ca avem nevoie de un look smart care sa ne contureze o imagine profesionala corecta. Putem alege o rochie cu o croiala dreapta (precum cea de la Gucci) cu un fronseu in talie pentru un look elegant, dar totodata relaxat. Rochia poate fi purtata ca atare, cu pantofi cu toc si o accesorizare minimalista sau cu un sacou, daca aerul conditionat este puternic.

Marti si miercuri ne planificam de obicei intalniri, fie la birou, fie in afara lui. Plecam de dimineata, petrecem ore in trafic, parcurgem distante pe jos. Trebuie sa ne imbracam elegant, dar si practic.

Pentru tinuta de marti, www.thedresser.ro iti propune un look format dintr-o pereche de pantaloni evezati Gucci (care au revenit in tendinte) si o camasa din bumbac sau matase, de la Prada sau Ralph Lauren.
Fie ca optezi pentru modelele uni sau cele cu dungi, look-ul tau va arata distins si profi! Accesorizeaza tinuta cu o geanta structurata, Prada sau Giorgio Armani.
O alta idee de tinuta care poate fi purtata si joi este cea din bluza cu fusta. De obicei, joia pe langa rutina de la birou, au loc majoritatea evenimentelor si intalnirilor in afara biroului, chiar si intre colegi. De aceea, este important sa iti compui o tinuta versatila care poate fi purtata dimineata la birou, iar seara la un cocktail. O fusta neagra din matase, cu o croiala conica, Prada cu o bluza din matase, Guccci este ideala pentru ambele situatii. Animeaza tinuta printr-o geanta medie, Giorgio Armani care adauga o pata de culoare tinutei.
De obicei, joia randamentul tau scade, asa ca ai nevoie sa te incarci vizual din energia unei culori puternice pe care trebuie sa o incluzi in tinuta ta!

Vineri facem din nou tranzitia catre week-end, cu alte cuvinte ne relaxam! Ne facem planuri pentru o scurta evadare in oras, vorbim cu prietenii, consultam agenda culturala. Este O.K. sa porti jeans chiar si la birou, daca optezi pentru un model skinny colorat (Armani Jeans) si o camasa scrobita care iti ofera acel look rafinat, dar cool. Seara, cobora-te de pe inaltimea tocurilor si opteaza pentru balerini sau sandale plate pentru a iesi cu cele mai bune prietene in centrul vechi!
Si nu uita de cateva lucruri esentiale: fa-ti ordine in garderoba pentru a nu mai purta repetitiv aceleasi item-uri vestimentare! Inspira-te din propunerile blogger-ilor internationali pentru tinute chic, asigura-te ca ai toate hainele si accesoriile necesare pentru o vara cu stil si de ce nu, fa cumparaturi online, pe www.thedresser.ro pentru a-ti completa garderoba!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod