Creeaza-ti un look legendar cu noile modele RAY-BAN

Ramele Ray-Ban sunt la fel de legendare precum persoanele care le poarta. Imbinand design-ul inovator cu modele clasice reinterpretate, colectia de Primavara/Vara 2017 este un tribut pentru spiritul de pionierat al brandului. Orice model ai alege, primavara aceasta paseste in lumina reflectoarelor cu o pereche de ochelari la fel de spectaculosi ca si tine.

Descopera modelul care ti se potriveste cel mai bine. Ramele in intregime din metal, cu punte nazala dubla, insotesc un nou model iconic: Ja-Jo. Un must-have al acestui sezon de festivaluri: traieste fiecare moment muzical din aceasta vara cu Ja-Jo. Spiritul anilor 60 renaste intr-o forma supradimensionata.

Adauga un strop de culoare pentru a-ti completa look-ul de festival – lentile in culori prafuite cheama inapoi esentialii festivalurilor. Disponibil atat in varianta ochelarilor de soare, cat si a ochelarilor de vedere, Ja-Jo te asigura ca nu vei rata niciun moment important.

Noii ochelari de soare Ray-Ban Ja-Jo, cu rama metalica supradimensionata, disponibila in nuantele: auriu, argintiu si cupru, merge asortata perfect cu lentile oglinda, in una dintre cele sapte nuante delicate, printre care: roz, verde, portocaliu, galben, violet inchis si albastru deschis.

Fii un trend-setter in acest sezon cu noii ochelari Ray-Ban Round Double Bridge.

Acesta forma din acetat are acum o punte nazala metalica aerodinamica, disponibila intr-o gama de culori puternice. Joaca-te alegand rama galbena, asortata la o pereche de lentile verzi si albastre gradient – perfecta pentru orice petrecere in aer liber. Sau fii modern cu clasicul negru si lentile verzi!

Noii ochelari de soare Ray-Ban Round Double Bridge din acetat au o punte nazala dubla inedita. Ramele sunt disponibile in nuantele: negru, galben, albastru deschis, roz, violet si havan, complimentate de lentile in culori variate, printre care maro clasic, verde, verde polarizat, dar si patru noi lentile multi-gradient. Fii diferit cu Ray-Ban Double Metal Bridge! Puntea nazala dubla, ultra-fina, din metal, imbinata cu o rama delicata din acetat si un design modern, face din acest model un accesoriu clasic pentru garderoba ta.

Completeaza-ti stilul in acest sezon cu o rama in intregime din metal. Un alt model cu punte nazala dubla si brate extrem de subtiri, noul Ray-Ban Full Metal Round este fara indoiala un icon contemporan. Design-ul elegant este pus in valoare de rame metalice aurii sau negre si de lentile care variaza de la flash gradient la originalele verzi, maro sau gri.

Noii ochelari de soare Ray-Ban Full Metal Round, cu punte nazala dubla delicata si rama extrem de fina din metal, sunt disponibili in sase variante de lentile de soare, printre care verde clasic, verde, maro, verde polarizat si trei culori flash gradient.

Nu este vorba doar despre rame noi.

Pentru primavara/vara 2017, Ray-Ban a reinterpretat cateva modele clasice, acutalizandu-le cu noi culori, lentile si finisaje inedite. Sa dam startul de unde a inceput totul: modelul Aviator. Atat ochelarii de soare, cat si cei de vedere au fost imbogatiti cu nuante pastelate gradient, delicate, si rame lustruite in culoare bronzului – adevaratul spirit Ray-Ban reinnoit.

Ochelarii de soare Ray-Ban Aviator reinterpretati, cu silueta pilot distinctiva, au fost actualizati cu rame metalice in trei tonuri de bronz, brate ultra-fine si lentile in trei nuante calde gradient. Ochelarii de vedere Ray-Ban Aviator reinterpretati sunt disponibili cu rame delicate din metal si brate plate, in clasicul argintiu, auriu si maro deschis.

Totodata, embelmaticul Ray-Ban Club Round este reinnoit cu o rama nou-nouta din lemn si lentile in culori moderne. Stratul din cauciuc moale al ramei si lentilele premium polarizate dau acestui model cool, cu aer boem, o nota solemna. Sau alege dintre cele trei variante de lentile oglinda in nuante gradient, pentru a-ti completa look-ul preferat – de la verde, la violet, si de la albastru la rosu.

Noii ochelari de soare Ray-Ban Club Round Wood au rama din lemn natural, cu straturi din cauciuc moale, elemente delicate din metal si punte nazala metalica gravata.

Disponibili in cinci variante, printre care lemn de artar, alun, cires, si cauciuc colorat, cu lentile maro polarizate, verzi sau flash gradient.

Pentru Primavara/Vara 2017, Ray-Ban a reimprospatat cateva dintre stilurile sale definitorii cu un strop de culoare. Modelul Clubmaster ia o noua infatisare cu rame din metal, in nuanta bronzului, culori patate si lentile minerale gradient, pentru un efect jucaus, caleidoscopic. Sau, poti alege o varianta luminoasa dintre cele trei culori proaspete ale ramei rotunde Ray-Ban. Rama in culoarea galben, albastru deschis sau violet, imbinate cu lentile oglinda multi-gradient, adauga profunzime look-ului tau.

Ochelarii de soare rotunzi, in nuante reimprospatate, sunt disponibili in trei culori fresh: galben, albastru deschis si violet – asortate cu cele mai noi lentile oglinda multi-gradient in tonuri indraznete, precum verde oglinda albastru, violet gradient, verde oglinda liliac violet gradient, maro oglinda argintiu gradient.

Ochelarii de soare Clubmaster, in nuante reimprospatate, cu rama metalica si acetati patati luminosi, si lentile minerale gradient contemporane, pentru un efect curcubeu.
In aceasta primavara, descopera-ti stilul cu Ray-Ban. De la modele clasice reproiectate, la modele noi, celebreaza design-ul legendar in stilul tau personal. Proaspat. Indraznet. Individual. Fa-ti stilul legendar cu spiritul Ray-Ban!


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod