Creatoarea de modă care a fost comparată cu Alexander McQueen și-a schimbat look-ul!

Creatoarea  de modă Andreea Dogaru a făcut mai multe schimbări în ultima perioadă de timp, atât în carieră, cât și pe plan personal. Una dintre ele este noul său look pe care îl afișează de puțin timp.
Creatoarea de modă care a fost comparată cu Alexander McQueen, și-a deschis vara aceasta un magazin în București și a simțit că e timpul să facă o schimbare de look. Ea și-a vopsit părul din roșcat, într-o nuanță de maro.

Andreea Dogaru a realizat până acum peste 30 de colecții, pe care le prezintă pe podiumurile naționale și internaționale de modă.

La ultima ediție a celui mai important festivalul de modă de la noi, Andreea Dogaru a prezentat colecția "Warrior", care a și deschis evenimentul. Ea a pus mare accent pe argintiu și pe formele care trimit cu gândul la armurile războinicilor.
 
Ea a intrat în industria modei în anul 2010. La scurt timp după, la lansarea primei colecţii, în 2011, Andreea a primit distincţiile „Designerul anului în România” şi „Designerul cu cea mai rapidă ascensiune”. Ulterior, în 2013, Andreea Dogaru a primit şi premiul pentru „Cel mai bine cotat designer român”, iar în 2014 a fost desemnată din nou „Designerul anului”, în cadrul Bucharest Fashion Week.
În decembrie 2015, a fost declarată cel mai bun designer de couture la Romanian Fashion Awards.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod