Creatoarea de modă Andreea Dogaru și-a deschis magazin în București

Andreea Dogaru și-a deschis magazin în București. Este și primul magazin pe care designerul din Craiova l-a deschis pentru bucureșteni. Acesta se găsește în incinta celebrului magazin Cocor. Andreea a ajuns deja la peste 30 de colecții, pe care le prezintă pe podiumurile  naționale și internaționale de modă. La ultima ediție a celui mai important festivalul de modă de la noi, Andreea Dogaru a prezentat colecția "Warrior", care a și deschis evenimentul. Ea a pus mare accent pe argintiu și pe formele care trimit cu gândul la armurile războinicilor.

Creatoarea de modă a intrat în industria modei în anul 2010.

La scurt timp după, la lansarea primei colecţii, în 2011, Andreea a primit distincţiile „Designerul anului în omânia” şi „Designerul cu cea mai rapidă ascensiune”. Ulterior, în 2013, Andreea Dogaru a primit şi premiul pentru „Cel mai bine cotat designer român”, iar în 2014 a fost desemnată din nou „Designerul anului”, în cadrul Bucharest Fashion Week. În decembrie 2015, a fost declarată cel mai bun designer de couture la Romanian Fashion Awards.
Creaţiile Andreei Dogaru, designer român din noul val, au fost lăudate la Strasbourg Fashion Days 2015, desfăşurat în Franţa.
Românca a fost comparată cu renumitul designer Alexander McQueen, graţie colecţiei Lilith, prezentată în cadrul evenimentului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod