Couture de Marie- atelier de haine unicat

Exista oameni care au ambitia de a imbraca alti oameni perfect. De aceea, exista ateliere de haine unicat, de unde nu te poti imbraca numai foarte frumos, dar poti fi unic.
Te vei evidentia, iar de acest lucru ne asigura Couture de Marie, un showroom deschis recent, pe strada Polona, la numarul 49.

Couture de Marie a fost lansat in 2014. Pe langa creatiile custom made, am lansat si  doua colectii. Din septembrie 2015 avem un nou showroom, un concept diferit, un Boutique, unde doamnele, pe langa creatiile Couture de Marie pot gasi incaltamine, genti, bijuterii si chiar cosmetice hand made.
Couture de Marie isi doreste sa vina cat mai aproape de femeia de cariera, de accea am lansat in parteneriat cu mai multe companii multinationale  o serie de workshopuri, ateliere si prezentari, unde doamnele pe langa informatii si consiliere primesc si discounturi si preturi speciale.
”- Claudia Ionita, designer Couture de Marie.


Couture de Marie inseamna, feminitate, romantism, delicatete, fericire. Couture de Marie inseamna custom made, inseamna dorinte implinite si cliente fericite. Inseamna executie perfecta, calitate si consiliere”, spune Claudia Ionita, managerul si designerul acestui showroom.

Am stiut dintotdeauna ca voi avea un business la un moment dat. Numai ca pana acum ceva timp nu am fost pregatita si nu am avut curaj. Dar, cum lucrurile se intampla asa cum trebuie sa se intample, toate s-au legat si au luat aceasta forma: Couture de Marie.

Claudia Ionita a crescut cu masina de cusut si cu o mama croitoreasa. “Mama mea este croitoreasa, am crescut cu masina de cusut in casa si inconjurata de tesaturi, insa ea nu m-a indrumat niciodata in directia asta, mai mult decat atat m-a tinut departe, nu a vrut sa fiu “sclava carpelor” cum zice ea.

Targetul este femeia, evident! Frumoasa in felul ei, ambitioasa, sigura pe ea, pretentioasa.
Da, acesta este tragetul meu! Femeia frumoasa, indrazneata, plina de viata, dar atat de feminina…Femeia mereu tanara si ambitioasa, sigura pe ea, pretentioasa.  Dar si femeia romantica, senzuala si intotdeauna vesela.

Couture de Marie se evidentiaza prin croiul clasic, liniile curate, insa cu elemente care fac diferenta. Materialele de foarte buna calitate, executia perfecta. Combinatiile de texturi si culori. Pentru 2016 colectia de primavara-vara este aproape gata. Va fi un mix frumos intre clasic si minimalist sofisticat, cu o nota romantica caracteristica brandului Couture de Marie. O colectie inspirata din decadele trecute, anii 50-60.  Tendintele anul 2016 constau in contraste, pe de o parte stilul romantic, inspirat din natura (fuste si rochii cu aplicatii florale ) iar in contrast, femeia moderna, care imbraca elemente grafice si materiale metalice.
Culorile sunt de asemenea femine, precum roz, roșu sau corai.

Couture de Marie inseamna calitate, inseamna custom-made. “Fiecare dintre noi avem nevoie, la un moment dat, de o rochie “red carpet” Imi place sa-i daruiesc femeii stralucirea ei naturala, iar o rochie poate face acest lucru. Cand creez o rochie de seara, ma pot juca altfel cu texturile, taieturile, culorile. Limitele sunt altele. Luxul capata alta forma.

Broderii hand made, pietre cusute manual, piele eco…  “Exista diverse aplicatii, broderii hand made pentru fiecare rochie, in special la cele de seara. De la pietre cusute manual, flori din matase, dantela decupata si aplicata pana la elemente din piele ecologica cusute pe diferite rochii casual.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod