Converse intră într-o nouă era cu sneaker-ul revoluționar Chuck Taylor All Star II

CONVERSE a lansat noul model Converse Chuck Taylor All Star II, o adaptare contemporană a siluetei legendare Chuck Taylor All Star, integrând în premieră tehnologia inovativă Nike Lunarlon pentru a susține un model aflat mereu în actualitate. Modelul Converse Chuck Taylor All Star II este pregătit să ofere mai mult pornind de la designul inconfundabil al modelului original Chuck Taylor All Star. Detaliile includ bombeul tradițional din cauciuc de culoare albă și patch-urile All Star, dar cea mai mare atenție a fost acordată caracteristicilor și beneficiilor care să ofere cel mai confortabil și versatil sneakers pentru iubitorii Chuck Taylor de pretutindeni.

Încă de la debutul său în anul 1917, Chuck Taylor All Star a devenit unul dintre cei mai apreciați sneakerși din lume, care a avut de partea sa foarte mulți fani.
Artiști și muzicieni au adoptat brandul ca pe o emblemă a creativității și libertății de exprimare. Pentru a crea modelul Chuck II, Converse a urmărit spiritele creative în acțiune, în timpul concertelor, în studio sau în sălile de spectacol, pe trotuar sau la petrecerile nocturne și a realizat  ca aceștia iți doresc mai mult de la un sneaker. Chuck Taylor All Star II este proiectat pentru a satisface așteptările unui stil de viață creativ și este construit pentru următoarea generație lipsită de inhibiții cu o mare libertate de exprimare.

Acum, acest îndragit model clasic primește un aer de prospețime, imbunătațiri care rămân fidele esteticii tradiționale, dar oferă confort îmbunătațit și materiale premium.
Caracteristici inovatoare: Branțul Nike Lunarlon asigură o amortizare superioară pe toată suprafața piciorului si suport plantar; Zona gleznei este captușită cu spumă iar limba este proiectată pentru a rămâne ferm pe poziție și să elimine alunecările nedorite; Căptușeala din piele întoarsă perforată, pentru a permite ventilația piciorului.

Detalii premium: Realizat din canvas premium foarte rezistent, exteriorul modelului Chuck Taylor All Star II reușește să scoată în evidență cele mei recognoscibile caracteristici cu ajutorul unor detalii deosebite: Un patch All Star brodat integral; Canvas premium; Capse monocrome mate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod