Confort si lux pentru noul sezon estival de la Sense

Gandita special pentru sezonul estival, noua linie semnata de brandul romanesc Sense, epateaza  prin materiale racoroase, linie lejera si design flexibil  perfect adaptat pentru un lifestyle activ. Cromatica in tonuri pastelate sau nuante neutre vine si ea sa sustina o garderoba de vara evergreen atent creata de catre designerul Andreea Tincu. Sense foloseste in aceasta colectie in special inul si bumbacul , materiale dezirabile de catre cliente atat pentru zilele de concediu cat si pentru tinutele casual de zi cu zi.



Prin prisma calitatilor sale exceptionale inul devine tesatura cea mai potrivita pentru croirea outfiturilor de vara, iar styling.ul casual pe care il confera, emana o senzatie de vacanta permanenta. Fiind cunoscut ca un material care absoabre foarte bine transpiratia si ofera un confort sporit in zilelele toride prin senzatia de racoare, inul devine un aliat exceptional atunci cand ne gandim la item.ul ideal de sezon.  Poate fi considerat cu siguranta un lux sa detii mai multe piese din acest material exceptional, insa Sense face ca acest lux sa devina unul accesibil prin preturi excelente raportate la calitatea premium a produselor.
Cromatica oscileaza de la nuante de alb, grej sau verde petrol pana la tonuri de portocaliu intens, galben solar, verde crud sau albastru marin.

Rochiile din in de la Sense au un design lejer, dar in acelasi timp fiecare produs detine cateva  detalii diafane de broderie sau dantelarie  ori aplicatii de volane mici care transforma piesa in una feminina, unica. Pantalonii fie ei usor retro cu talie inalta sau extrem de moderni, culottes, au un aer cruise extrem de fresh in special cand ii combini cu topuri din in sau bumbac croite owersize.
Bluzele pot avea o usoara tenta etno sau boho chic tocmai prin linia relaxata si aerul de “dolce far niente” pe care il subliniaza cu naturalete.

Pentru birou poti opta pentru un sacou de inspiratie navy, usor cambrat croit tot din aceasta tesatura naturala si o rochie midi in tonuri contrastante. Daca iti doresti un look degajat alege sandale cu platforma, balerini din material  textil sau tenisi cu imprimeuri ludice. O geanta maxi si o palarie din paie cu boruri mari vor asigura o aparitie stylish, atent studiata.

Iar daca iti doresti o aparitie eco -ladylike alege o rochie-camasa si mixeaz-o cu coliere si bratari din lemn si un cluch simplu in cromatica naturala. In magazinele Sense din tara sau pe www.fashionsense.ro poti vedea si proba toate variantele care se potrivesc stilului tau personal.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod