Colectia SENSE pentru ocazii speciale

Trebuie sa recunosti ca un party este cel mai asteptat eveniment din orice perioada. Fie ca este un PreRevelion, o petrecere de Craciun la serviciu sau intr-un cadru intim, o nunta sau un botez, orice femeie vrea sa arate spectaculos, sa isi completeze farmecul personal cu tinuta potrivita.
Andreea Tincu a desenat pentru Sense, brandul national cu care ne mandrim de peste 10 ani, o colectie ampla de modele, pentru diverse siluete si gusturi. Denumita generic SenseLimitedEdition, colectia se regaseste in oricare magazin din reteaua nationala Sense sau in shop-ul online www.fashionsense.ro.
      Rochiile din catifea fina, uni sau imprimata, sunt senzationale, au o linie clasica cu accente contemporane, inspirate de  ultimele tendinte din prezentarile Valentino, Armani, Chanel sau Elie Saab. Iti va placea albastrul royal din modelul Night Blue, cu umerii goi si maneci victoriene, care evidentiaza umerii si, daca este cazul, mascheaza bratele groase. Vei avea un aer tineresc, dar si elegant, datorita croiului minimalist.
Poti opta si pentru varianta tinutei din doua piese, modelul Rebecca fiind completata superb de bluza Meena, in variantele alb si roz pudrat.
      Catifeaua imprimata, must have in sezonul rece, este inspirata din modele japoneze, fiind suportul pentru modelul Stephanie, o adevarata pictura pe material, in tonuri de navy, albastru cu accente  florale albe si bleu. In tonuri de albastru este si rochia Blue Ivy, cu un croi fituit, din jersey peliculizat, o piesa in care te vei simti chic, dar si comod, datorita elasticitatii materialului. Din aceeasi categorie, designerul iti recomanda  si modelele Erika, Louella sau Betsy.
      La un eveniment festiv, culorile intense sunt purtate in egala masura cu cele inchise.
Andreea Tincu a creat o serie de rochii colorate in nuante de mov, roz sau verde.  Accesorizeaza-le cu bijuterii minimaliste si adopta un look natural, cu accent pe make-up ul ochilor. Modelul Scarlett are un guler retro in V si un croi semiclos, ce avantajeaza orice silueta. Rochia Purple Velvet, cu garnitura statement si volan mic la maneci, este o investitie inteligenta, deoarece nu vei mai avea nevoie de accesorii suplimentare. Mai mult,  are un croi feminin, ce poate fi purtat si la balerini.
      Multe femei prefera verdele in perioada sezonului rece, fiind o culoare discreta dar cu personalitate. Opteaza pentru modelul Veronique, cu maneci in trendurile internationale, sau Margot, un model complex, cu aplicatie din dantela englezeasca si croi ingenios.
Jackie, un model cu linia inspirata din rochiile lui Jackie Kennedy si stilul acelor ani, este de o eleganta evidenta, impecabila, si poate fi purtat cu cardigan din lana fina sau sacouri scurte.
      The Little Black Dress nu putea lipsi din colectia Sense, negrul fiind in topul preferintelor clientelor. De ce te-ar atrage o rochie neagra? Deoarece o poti purta la foarte multe ocazii, schimbandu-i stilul in functie de accesorizare. Poti alege un model evening -Chyanne, sau midi, cu tull brodat- Gabrielle, inspirat de stilul creatoarei Coco Gabrielle Chanel. Letizia are o forma cambrata, cu guler retro Dior si aplicatii pretioase, foarte fine. Shine este un model vaporos, potrivit pentru petreceri cu stil, la care poti purta chiar si sandale, deoarece la petrecerile din sezonul rece poti sa mergi cu incaltaminte de schimb.
 In colectia Sense Limited Edition, vei descoperi o varietate de bluze de ocazie: Orangette, Corra, Christal, Lauren, Donna, mare parte dintre ele fiind confectionate din matase naturala pura, importata exclusiv din Italia. Designerul Andreea Tincu iti recomanda sa le porti cu pantaloni simpli, cropped sau fusta pencil si stiletto, pentru un look impecabil.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod