Colecţia Resort 2018 semnata Ermanno Scervino

Creativitate, modernitate și o combinație nesfârșită de stiluri şi volume sunt cuvintele care caracterizează Pre-Colecţia Primăvară-Vară Ermanno Scervino. Pentru sezonul cald, femeia Ermanno Scervino adaugă o notă sport stilului său military, purtând pantaloni până la gleznă sau joggers alături de sacouri cu aplicaţii colorate. Jachetele de inspirație military sunt purtate peste rochii din dantelă sau in.

Stilul feminin se îmbină cu cel masculin, tăieturile meticuloase cu cele relaxate.
Sacourile cu model tip Prince of Wales sunt îndulcite cu accente de culoare, în timp ce fustele diafane din dantelă sunt alăturate puloverelor supradimensionate cu modele geometrice sau exotice, cum ar fi palmierul. Rochiile de mătase sunt purtate pe sub jachete moderne cu detalii tricotate sau jachete scurte în stil colonial. Iar modelele în dungi conferă un twist contemporan rochiilor de cocktail în stil vintage.

Încălțămintea cu detalii decorative sau animal print definește silueta.
Ţinutele sunt completate de curele de inspiraţie tehnică cu logo-ul Ermanno Scervino brodat, emblematica geantă Faubourg sau genţi tip sac într-o versiune multicoloră din rafie pentru a se potrivi atmosferei de vară. Colecţiile Ermanno Scervino vor fi disponibile în magazinul din incinta J.W. Marriott Hotel din București.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod