Colectia MOA Primavara – Vara 2013

Orice fashionista va gasi in colectia Primavara – Vara 2013 diverse accesorii pentru orice moment al zilei, pentru orice ocazie si mai ales pe placul ei !
Orice fashionista va gasi in colectia Primavara – Vara 2013 diverse accesorii pentru orice moment al zilei, pentru orice  ocazie si mai ales pe placul ei !

Tendintele etnice se regasesc in colectia Graphic Tribal. Pentru femeia  « Amazoana a oraselor » colectia este un melanj de motive africane si detalii geometrice. Predomina  culorile calde :negru, rosu, galben puse in valoare de oranjfluo!

Daca va place doar casual, atunci alegeti  Neo- Grunge!Un aer  military-chic invaluie aceasta  colectie in care predomina  culorile calde si naturale de la galben pana la culori pamantii (terre de sienne, nisipiu, taupe…).
Texturile sunt inspirate din natura : in, panza, croset.  Bijuteriile acestei colectii : Cool Egypt, Métal Epuré,  Neo Grunge.

City Pastel este tema noastra retro a acestei  primaveri! Se adreseaza atat fashionistelor carora le place sa jongleze cu codurile modei dar si femeilor mai putin indraznete care vor fi seduse de culorile calde ale acestei game pastel.Acesorii  simpatice cu detalii de strass, tinte, texturi metalizate, un mix studiat de detalii si culori!

Iar ca sa fii vesnic fresh, alege Acapulco ! Acapulco ne propulseaza in anii ’50 intr-o Californie unde soarele nu uita niciodata sa straluceasca ! Spirit junior,  motive  tropicale  explozive (ananas, palmieri, cocotieri, flori tropicale),  bijuteriile nu trec  neobservate si pantofii impresioneaza ! Culorile stralucitoare precum  nuante de roz, verde, bleu ne transpun  intr-o atmosfera a anilor ’50 la Acapulco ! Ambianta de plaja chic !!!

Saptamana aceasta MOA a deschis un nou magazin in AFI Cotroceni .
Cu aceasta ocazie s-a lansat si colectia  MOA Primavara – Vara 2013, plina de culoare si extravaganta, dar la preturi uimitor de accesibile, intre 10 si maxim 240 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod