Colecția Levi’s® de toamnă-iarnă 2018 te invită la o călătorie în timp

Este dificil să ajungi la un consens în ziua de astăzi, dar cu un singur lucru putem fi cu toții de acord, și anume că adidașii sunt item-ul momentului. Astfel, întâlnim trendsetteri care poartă adidași, blugi și pantofi stiletto, vedem cum îmbrăcămintea de stradă este purtată împreună cu articole din prezentările de modă, cum stilul anilor ’80 este mixat cu cel al anilor 2000, pentru că astăzi absolut totul se potrivește. Iar această diversitate este exact sursa de inspirație a colecției de toamnă- iarnă 2018 Levi’s®.  

Pentru colecția de toamnă-iarnă 2018, Levi’s® s-a inspirit, în primul, rând din epoca adidașilor și a hainelor de stradă, creând un stil ce mixează trendurile de astăzi- cum ar fi graficele artistice, blugii cu talie înaltă și logo-urile – reamintindu-ne în acest fel de cele mai cool ținute ale anilor ‘80 și ‘90.
Este vorba despre autenticitate și nostalgie și despre a crea o conexiune într-un mod familiar și la nivel emoțional, în timp ce ne încărcăm cu energia creată de trend-urile momentului, ce vin cu o puternică influență a stilurilor de stradă și sport ale anilor ’90”, a declarat Karyn Hillman, directorul de producție al brandului Levi’s®.

În timp ce modelul skinny este în continuare în trend, lumea denimului s-a deschis către o gamă largă de siluete și croieli, cât și către o gamă de topuri cu logo care să se potrivească perfect cu jeanșii. De la modelul anilor ‘90 de blugi 501®decolorați în stilul lui Kurt Cobain, la blugii cu talie înaltă din serialul Friends,la modelul de haine retro sport ale lui Puff Daddy, toate sunt prezente în colecția Levi’s® de toamnă- iarnă 2018.
Și bineînțeles colecția include modele de blugi cropped și tapered, pentru a lăsa la vedere adidașii cool.

Pentru colecția de toamnă, doamnele trăiesc ‘nostalgia’ întoarcerii în timp, mulțumită taliei care este din ce în ce mai înaltă. De la modelul drept cu talie înaltă 724, blugii oferă o curbură siluetei și îi conferă stil. Fie că vorbim despre un stil de stradă modern sau stilul clasic al anilor ‘80, ‘90, inspirit de Winona Ryder, talia înaltă este în trend. Un plus important este croiala de sub talie care sculptează silueta, mulțumită unei noi tehnologii stretch. Levi’s® Sculpt asigură orice femeie că își va găsi perechea de blugi potrivită care să-i evidențieze cel mai bine silueta.

Și pentru a fi în ton cu influența streetwear a acestui sezon, colecția prezintă o mulțime de topuri cu imprimeuri grafice (tricouri, hanorace etc.), ce surprind foarte bine spiritul urban.  De asemenea, în colecție există o gamă de cămăși business pentru un look stylish, dar relaxat, precum și articole de îmbrăcăminte sport în culori vibrante.

Stilul masculin al acestui sezon este în totalitate despre stradă, fie că vorbim despre influența anilor ‘80 sau ‘90 prin denimul decolorat, culorile îndrăznețe, logo-ul supradimensionat sau o versiune mai modernă cu blugi tăiați, imprimeuri grafice sau hanorace.
Avem, de asemenea, oportunitatea de a ne întoarce în timp și de a ne aduce aminte de stilul lui Wes Anderson, datorită unei game noi de blugi de catifea stretch - a.k.a Warp Cord – într-o varietate de culori.

Influența blugilor de stradă

Noutatea colecției de toamnă pentru bărbați o reprezintă inspirația din zona streetwear, stilul tapered, perfect de asortat cu o pereche de adidași. Modelul Hi-Ball Roll este tăiat, taper, iar la bază se îngustează pe picior și este întors - o premieră pentru Levi’s®. Caracteristica Lo-Ball prezintă o cusătură în interior, oferind modelului taper un extra material pentru o mai bună așezare a blugului pe gleznă. Ambele caracteristici aparțin stilului de stradă și au un red tap surpradimensionat și un petic pe spate. Defilarea într-un stil cool pe stradă este cel mai important aspect în acest sezon, iar o pereche de blugi care să pună în valoare silueta, dar și încălțămintea cool, sunt un must have.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod