Colecția IL PASSO primăvară-vară 2018 - design minimalist, forme și utilitate practică

Colecția IL PASSO primăvară-vară 2018 este definită de liniile designului minimalist, bazat pe studiu formelor și utilitate practică. Noua colecție este declinată în cinci mari linii: Catwalk, Essential, Infinity, Lifestyle, Vibe și cuprinde piese pentru bărbați, femei și copii care redefinesc standardele frumuseții, luxului și exclusivismului. O întâlnire provocatoare între elementele clasice ale designului timeless și estetica contemporană streetwear.

Nuanțele de gri, bej, roz, culorile aprinse de roșu, verde, albastru, dar și texturile metalizate sunt principalele direcții cromatice ale colecției de primăvară-vară 2018.

Prin colecția de primăvară-vară 2018, brandul IL PASSO marchează o nouă etapă în strategia de imagine și comunicare. Naturalețea, spiritul liber, tinerețea, libertatea sunt valorile contemporane care se desprind din imaginile de campanie și care au nevoie să fie celebrate într-un context social și cultural potrivit.

Principalul mesaj în jurul căruia gravitează întregul concept este unul simplu, dar care definește o relația directă și reală: "YOU ARE".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod