Colecția de toamna-iarna 2014-2015 - KVL

Detaliile cheie ale noii colecții de toamnă-iarnă 2014-2015 sunt redate de nasturi și etichete metalice, detalii de tip patchwork, combinații de țesături diferite, fibre inegal colorate, materiale de tip color-blocking. Ca piese cheie enumerăm clasica jachetă americană de baseball, transformată într-o piesă tipică pentru studenți, articolele tricotate și bluzele cu mâneca lungă cu cifre și litere, fustele scurte cadrilate și cămășile. O parte importantă a colecției o reprezintă și piesele tricotate, care au fost realizate într-o gamă variată de tehnici, precum și jachetele matlasate și voluminoase de iarnă ori din imitație de piele sau puloverele cu ochiuri mari. Atât colecția denim pentru femei, cât și cea pentru bărbați conțin piese fashion și piese promo.

Articolele incluse în colecția de femei KVL toamnă-iarnă 2014-2015 au croieli noi și surprind la capitolul calitate.
Colecția conține tricouri cu mâneca scurtă și mâneca lungă, cămăși din materiale țesute, topuri lejere din vâscoză, bluze supradimensionate, tricotaje ușoare realizate din fibre variate, pantaloni tip leggings cu imprimeu și jachete. Nu lipsesc din colecție fustele scurte cadrilate sau înflorate, cu croială creion sau A-line, și nici pantalonii din denim în patru croieli: skinny, slim, straigh și bootcut.

Colecția destinată bărbaților conține tricouri cu mâneca scurtă, mâneca lungă simplă și tip raglan, cămăși din materiale țesute, cărora li s-au adăugat detalii noi, de tipul nasturilor, al materialelor constrastante și al etichetelor țesute, bluze și pantaloni sport în care se combină patchwork-ul și diferitele tehnici de imprimare. Din colecție fac parte și tricotaje prelucrate cu ajutorul unor tehnici diferite, jachetele și pantalonii din denim cu 5 croieli: super slim, slim, straight, regular și loose.
Designul acestora a fost îmbunătățit față de sezonul anterior prin adăugarea unor buzunare și a unor cusături special destinate ranforsării perechiilor de jeans.

KVL lansează colecții de două ori pe an, cu câte 4 intrări ce capturează cele mai moderne tendințe ale sezonului respectiv – Primăvară/Vară și Toamnă/Iarnă. Designerii KVL creează peste 1000 de modele pe sezon, astfel încât, la fiecare două săptămâni să fie regăsite în magazine noi piese dedicate unui Urban Free Style.

Brandul de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii Kenvelo, prezent pe piața din România din anul 2000, devine începând cu toamna acestui an, KVL, sub o nouă identitate vizuală și sloganul Urban Free Style. Multiplele schimbări care au avut loc în ultimii ani în cadrul industriei de fashion din România, riscul îmbătrânirii morale a brandului Kenvelo, dar mai ales necesitatea de a sublinia eforturile Kenvelo îndreptate în ultimii ani spre îmbunătățirea semnificativă a calității produselor, sunt principalele motive care au stat la baza procesului de rebranding demarat la începutul anului 2013.

Reamenajarea magazinelor KVL va oferi publicului o mai bună vizualizare a produselor, o mai mare accesibilitate și gruparea mai clară a produselor, pentru o decizie de achiziție mai facilă, ridicând astfel întreaga experiență de shopping la standardele internaționale ale pieței.
Întregul proces de rebranding se va desfășura pe parcursul a 2 ani. În prima etapă este planificată reamenajarea flag shopp-urilor KVL din marile orașe, urmând ca în cea de-a doua investițiile să fie direcționate spre magazinele mai vechi din orașele mici.

Până la finalul anului 2014, cifra de afaceri a brandului KVL este estimată să ajungă la app. 20 milioane de euro iar cifra de 30 de milioane de euro se așteaptă să fie atinsă alături de brandul Lee Cooper, care numără în prezent 29 de magazine la noi în țară. La nivelul publicului și categoriilor de produse schimbările vizeaza extinderea targetului în categoria de vârstă 16 – 35 de ani, cărora KVL se adresează cu piese de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii moderne, fresh și autentice, într-un mix eclectic și surprinzător de țesături și croieli.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod