Colecția de iarnă Reserved Kids

Cu o abordare creativă a esteticii scandinave înglobând tot felul de motive nordice, designerii Reserved au adus împreună aspectele practice ale hainelor de iarnă și modelele preferate ale copiilor, într-o colecție foarte caldă și texturată.

Inspirația practică, materialele trendy, accentul pe simplitatea designului și un pic de creativitate pot face diferențe uimitoare într-o colecție. Atunci hainele devin nu doar obiecte drăguțe pe care îți place să le privești, ci și extrem de purtabile și comode.
Colecția de iarnă Reserved pentru copii este un răspuns la toate nevoile de stil și confort ale copiilor moderni, dar și la exigențele părinților stylish. Hainele din colecție sunt predominant casual, colorate, cu nuanțe de pastel și accente navy. Materialele atent selectate, precum bumbacurile de calitate, tricotajele și blana ecologică dau întregii colecții o alură caldă și confortabilă. Paleta de culori organice și detaliile de design aduc și ele un plus de căldură colecției, creând o serie de texturi versatile.
 

Linia pentru fete prezintă un stil visător, de poveste, cu tulle ușor, paiete transparente și printuri argintii. Materialele strălucitoare și decorate sunt elementele care echilibrează căldura adusă de materilele pufoase folosite la pulovere, bluze, rochițe și veste. Materialele pufoase și comode nu lipsesc nici din linia pentru băieți, dominate de bumbacuri groase, tricotaje cu împletituri și flannel soft, în contrast cu elemente mai reci care să echilibreze colecția. În întreaga colecție pentru copii, designerii s-au jucat cu contraste și contradicții, îmbinând cald cu rece, mat cu strălucitor, structurat cu pufos, construind astfel o colecție tridimensională și senzorială.


Principalele inspirații pentru colecția Kids din acest sezon sunt lumea polară și iarna în Alaska. Priturile din linia pentru băieți prezintă elemente din viața exploratorilor polari incluse în ilustrații realizate în stilul actualelor tendințe grafice: artă naivă, retro style, desene de copii. În linia pentru fete, motivele decorative ilustrează stilul de poveste de iarnă: fulgi de zăpadă dantelați și animale iernatice precum lebăda, ursul polar și vulpea albă.

Fotograf: Artur Wesołowski; Design & styling: Echipa de creație Reserved.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod