Colecția de haine Andreea Raicu, disponibilă în magazinul Victoria 46 din Băneasa Shopping City

Andreea Raicu a celebrat lansarea colecției sale de haine în magazinul Victoria 46, din Băneasa Shopping City, alături de de mama sa, prieteni, vedete, colaboratori și oameni din presă. Lansarea colecției de haine Andreea Raicu în magazinul Victoria 46, la numai doi ani de cand a fost inființată, dar după multă muncă și efort este un motiv de bucurie și un punct de referință pentru noi, echipa shop Andreea Raicu. Ne mândrim că ne puteți găsi, alături de alți designeri și branduri românești cu tradiție, într-una din cele mai cool destinații de shopping din București.

“Nu a fost un drum ușor, dar am încercat mereu să mă ghidez după ideea că lucrurile frumoase li se întâmplă celor care știu să aștepte, care își propun mereu să se reinventeze, care pun preț pe detalii și, în special, care nu fac rabat de la calitate atât în ceea ce privește produsele, cât și in relația cu cei din jur.

Voi, cele care îmi acordați încrederea voastră de fiecare dată când purtați piesele și accesoriile care mă reprezintă, ați permis ca povestea mea să meargă mai departe și, cu ajutorul vostru, celebrăm zi de zi feminitatea” a declarat Andreea.

Printre invitați, nu puțini la numar, s-au regăsit : Monica Bârladeanu, Dana Sota, Corina Bârlădeanu, Irina Nițu, Diana Tofan, Raluca Hagiu, Tatiana Ernuțeanu, Sorina Fredholm, dar și mulți alti prieteni și oameni dragi Andreei. Parteneri eveniment: Magazinul Victoria 46, Salvatore Ferragamo Parfums, Purple Flowers, RAWZ, Evian și Martini.
Toate informațiile legate de modele, materiale și prețuri sunt disponibile în magazinul online shop.andreearaicu.ro.

Credit foto: Cristian Dumineciou

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod