Colecția capsulă de primăvară / vară 2019 Re.Design

Direcția Nord! Armonia peisajelor pastelate, frumusețea naturii și minimalismul nordic al arhitecturii formează cadrul ultimei colecții Re.Design, inspirată de natura și cultura Estoniei și a Letoniei.

Această creație unică Reserved, pe care o veți putea găsi din 2 aprilie în magazinul online, www.reserved.com/ro, își are rădăcinile în măiestria și arta tradițională de neegalat a popoarelor baltice, combinând designul îndrăzneț cu țesături de înaltă calitate. Asocierea dintre vibrantele motive populare și tendințele puternice ale sezonului actual a dat naștere unei colecții unice, care va satisface gusturile celor mai pretențioși iubitori de modă. Supermodelul polonez, Małgorzata Bela, este imaginea campaniei.

Designerii colecției au reușit să transpună atmosfera liniștitoare și calmă a acestei regiuni, în nuanțele pure ale articolelor de îmbrăcăminte.

Paleta de culori romantice, cu nuanțe de nisip, verde pal și albastru marin, a fost îmbogățită cu accente de roz, antracit și roșu de Burgundia. Astfel, culorile calde ale hainelor și accesoriilor creează un stil optimist și pozitiv.

Prin diversitatea motivelor artizanale și tradiționale caracteristice țărilor baltice, colecția Re.Design propune un aspect puternic contemporan. Rochiile minuțios brodate, cu o croială avangardistă, pălăriile de paie cu boruri largi sau jachetele cu decorațiuni populare, conferă acestei interesante colecții un impact inovator.

Autorii colecției au acordat, așa cum ne-au obișnuit deja, o atenție deosebită calității țesăturilor, punând accentul pe bumbacul organic, tencel ecologic și fibra cupro, alături de o serie de materiale naturale, precum pielea, sau inul, specifice accesoriilor de vacanță.

Starea de spirit a noii colecții Re.Design îmbină stilul anilor 1970 cu estetica relaxată, lipsită de griji, a anilor 1990 și nonșalanța streetwear specifică tendințelor actuale.

Ca urmare, rochiile cu spatele gol sunt însoțite de pulovere supradimensionate, iar rochiile maxi și salopetele în V de jachetele scurte din denim.

Linia dedicată femeilor propune, de asemenea, sacoul cu două rânduri nasturi alături de pantaloni scurți, și tunica safari asortată cu o jachetă din denim, al cărei imprimeu cu nori surprinde în mod ingenios. Colecția nu ar fi completă fără trench-ul asimetric fixat cu o curea, impresionând prin îndrăzneală și stil. Creatorii colecției Re.Design ne dau ocazia să completam ținutele cu accesorii variate, precum gențile din piele, rucsacurile, fundele și curelele, asortate cu sandale și pantofi sport.

Linia adresată bărbaților redă atmosfera de vacanță din Mazury, completată cu influențe baltice.

Ambianța taberelor și a stațiunilor de vacanță din trecut, dă naștere unei linii sportive inedite, marcată de o profunda notă retro-nostalgică.

Atracția principală o constituie tricourile polo și bluzele cu mâneci scurte, în combinație cu șorturile și pantalonii scurți până la gleznă, ideali pentru expunerea încălțămintei sport. Totodată, designerii nu au uitat să adauge colecției modernele seturi din denim și cămășile cu rol de jachete, foarte purtate în acest sezon. Croielile universale și nuanțele de gri, albastru, albastru navy și bej, în contrast cu albul și negrul, fac ca aceste ținute sa fie ușor de combinat cu jachetele largi cu două rânduri de nasturi sau cu o haină lejeră, de primăvară.

Accesoriile liniei masculine includ un rucsac supradimensionat din pânză, precum și o borsetă.

Împreună cu o pereche de sneakers sau de flip-flops din piele, indiferent de caracterul altor piese ale garderobei dvs., vor crea un aspect perfect, în concordanță cu așteptările celor care caută să se evidențieze prin cel mai individualist stil.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod