COLECȚIA adidas ROLAND GARROS semnată Y-3 schimbă regulile jocului la Roland Garros 2015

Adidas Performance și Y-3 prezintă o colecție inovatoare destinată tenisului.
Adidas si Y-3 lansează în premieră o colecție inovatoare, special creată pentru turneul de tenis de la Roland Garros, ce va avea loc între 19 mai și 7 iunie 2015.

Colecția adidas Roland Garros semnată Y-3  este rezultatul fuziunii dintre creativitatea design-ului  diviziei Sport Style Y-3  și a tehnologiei dezvoltate de către adidas Tennis.

Noua  colecție este conceput astfel încât să fie remarcată atât pe teren cât și în afara acestuia, punând accentul pe eleganța în mișcare.

Noua colecție îmbină design-ul îndrăzneț Y-3 cu tehnologia de ultimă generație dezvoltată de adidas Performance și va avea debutul la turneul Roland Garros în mai, unde va fi purtată de doi dintre jucătorii de top din lume, Jo-Wilfried Tsonga și Ana Ivanovic.
De asemenea, colecția va fi purtată și de copiii de mingi de pe teren.

Culorile colecției respectă stilul classic Y-3, oferind atât combinația de culori alb-negru, recunoscută ca fiind semnătura lui Yohji Yamamoto, cat si  suprapuneri cu imprimeurile florale tipice hawaiene in colori electrice și aprinse, menite să sublinieză stilul colecției Y-3 pentru primăvară-vară 2015.

Piesele colecției au fost gândite pentru a fi purtate în mijlocul verii și de aceea a fost folosită tehnologia adidas Coolmax, ce oferă confort suprem și ventilare optimă pielii.
Cele două straturi din materialul de plasă asigură un plus de ventilare ce permite pielii să respire.

Gama cuprinde, de asemnea, accesorii funcționale, precum șosete și manșete, ce respectă design-ul clasic adidas. Pantofii reinterpretează conceptul ultra-usor adizero, si  maximizează folosirea lor pe zgură și ajută la miscarile de alunecare  prin care  se ajunge mai rapid la minge.  Colecția va fi disponibila  în magazinele adidas din Romania începând cu 6 aprilie 2015.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod