Clientele Fashion Days preferă cumpărăturile de pe mobil

În luna martie, Fashion Days sărbătorește feminitatea prin intermediul unui proiect special care aduce împreună femei din diferite domenii de activitate - antreprenoriat, design vestimentar, creație, project management - pentru a dezvălui care sunt preferințele lor vestimentare și modul în care acestea le-au influențat parcursul profesional.

Astfel, în perioada 1 – 8 martie, sub umbrela conceptului „Women of Fashion Days”, compania a publicat pe blogul său “The Daily Issue”, o serie de interviuri prin intermediul cărora femei din echipa Fashion Days, cliente și colaboratoare și-au împărtășit viziunea lor asupra modei, cum își adaptează stilul personal în funcție de noile tendințe, dar și ce elemente vestimentare preferă pentru a-și pune în valoare feminitatea.
În același timp, Fashion Days a identificat particularitățile comportamentului de consum al clienților în luna martie.

Potrivit acestora, femeile sunt cei mai activi clienți Fashion Days, plasând peste 65% din totalul comenzilor realizate.  
Atât investiția financiară în garderoba personală, cât și timpul petrecut în shop sunt mai mari comparativ cu restul anului.  Femeile petrec în apropierea zilei de 8 martie pe site, în medie, 6 minute, cu 25% mai mult față de restul anului, achiziționând cel puțin două produse per comandă.
De asemenea, clientele preferă comenzile prin intermediul dispozitivelor mobile.
Peste 67% dintre femei au făcut achiziții prin intermediul dispozitivelor mobile (telefon și tabletă, site și aplicație), în timp ce doar 33% au ales varianta desktop.


În topul celor mai cumpărate categorii de produse, în general, se regăsesc articolele de îmbrăcăminte, încălțăminte, dar și produsele vestimentare pentru copii. În apropierea zilei de 8 martie, prioritățile se schimbă, astfel că accesoriile (ceasuri, bijuterii, ochelari de soare) iau locul produselor pentru copii.

Cele mai vândute branduri sunt: United Colors of Benetton, Zee Lane, Guess, Ted Baker, Mango, Love Moschino, Pepe Jeans London, NEXT, Esprit, Leunelle, Desigural și Le Coq Sportif.

Cine sunt clientele Fashion Days
Peste 43% dintre clientele Fashion Days sunt persoane cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani, urmate de cele aflate în intervalul de vârstă 35 - 44 de ani, reprezentând 18% din total. De asemenea, majoritatea clientelor Fashion Days provin din orașele mari ale țării: București, Timișoara, Cluj și Constanța.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod