Cizmele maro din piele naturala, cu talpa ortopedica de la Hispanitas

In aceasta perioada de reduceri masive, Hispanitas a redus preturile atat la incaltamintea de dama si genti cat si la incaltamintea de barbati. Toate piesele din colectia Hispanitas sunt realizate in Spania, din piele de bovina 100% atat in interior cat si in exterior.

Sunt finalizate cu anilina 100% rezultand o piele extrem de moale, cu un calapod foarte bun si deosebit de confortabile, indiferent de model si inaltimea tocului. Intr-o multitudine de modele si culori, colectiile Hispanitas sunt perfecte pentru orice femeie, atat pentru cea care cauta fashion-ul, cat si pentru cea care cauta comoditate.



Cizmele maro din piele naturala cu talpa ortopedica de la Hispanitas sunt  o combinație intre aerul feminin al modelelor de cizme cu toc inalt si confortul garantat de cizme cu toc gros. Trebuie sa ai in garderoba ta cel putin o pereche din aceste tipuri de incaltaminte. Profita acum de reduceri de pana la 50% la colectia Hispanitas toamna iarna 2015-2016 in magazinul Hispanitas - Baneasa Shopping City, etaj 1 sau de pe www.hispanitas.ro. Pret intreg: 1032 lei. Pret redus - 50% - 516 ron.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod