Christian Roth, cel mai recent brand intrat in portofoliul OPTIblu

Cu o istorie de peste 30 de ani, designerii Christian Roth si Eric Domege au creat de-a lungul timpului colectii de ochelari statement si au avut colaborari de lunga durata, printre care cele cu designerii Karl Lagerfeld si Michael Kors.
Fiecare model de ochelari Christian Roth are o poveste sau a fost conceput ca un omagiu adus unor persoane curajoase, precum primele femei care au purtat pantaloni, ochelarii de soare omagiu lui Jackie Kennedy sau anilor disco, ani in care a fost lansat brandul, la New-York.

Ochelarii Christian Roth achizitionati de Kurt Cobain (modelul Christian Roth 6558) si purtati de acesta in 1993, la celebra sedinta foto cu fotograful Jesse Frohman, au fost relasati anul acesta, in cea mai recenta colectie.

Colectia, pe care o gasiti la OPTIblu, cuprinde elemente statement ce definesc brand-ul, prin conceptul de stil Bauhaus deconstruit, si exploreaza tensiunile dintre design-ul modern si abordarea contemporana asupra elementelor deconstruite si reinnoite. Inspirati de contextul anilor 80, designerii au recreat ramele care i-au consacrat, reusind sa le ofere energia timpurilor noastre, prin forme care te inspira, optimiste si festive.

Tehnologia  lens-in-lens, prezentata pentru prima oara pe podiumuri in 1986, a permis experimentarea designerilor cu forme si culori ce amintesc de farmecului arhitecturii Art Deco din Miami, oras in care cei doi locuiesc de ceva vreme. Ramele Christian Roth sunt handmade in Italia si in USA, cu materiale de cea mai buna calitate si tehnologii inovative.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod