Cherry Bomb

MANURÍ Spring/Summer 2015 Collection
Cherry Bomb, colecția de primăvară/vară 2015 MANURÍ, este scăldată în optimismul verii, atât în ceea ce privește infuzia inspirată de culoare, cât și grație ușurinței cu care fiecare piesă în parte poate fi purtată și asortată. Inspirate de, dar și dedicate femeii de ieri și de azi, cu tot ceea ce însumează ea, piesele MANURÍ radiază un impact major. Stând mărturie pentru pasiunea pe care brandul o resimte pentru femeia anilor șaptezeci - ne captivează nonconformismul și stilul inconfundabil al Anitei Pallenberg - fiecare piesă celebrează, dar și reinterpretează trenduri trecute într-o manieră profund originală.

Franjuri și detalii din dantelă îmbracă rochiile din mătase naturală, creând tipare feminine, dar nu în sensul tradițional al cuvântului.
Accesorii grunge din lanțuri și cruciulițe argintii, împletite cu perle, sunt cusute manual pe cardigane lejere, topuri casual, dar și rochii elegante, din cele mai luxoase materiale. Franjurarea manuală - trademark-ul brandului - este reinterpretată astfel încât să meargă mai puțin în direcția grunge și mai mult în direcția nonconformismului asumat, dar care își păstrează în continuare vie feminitatea atipică. Te va surprinde și apariția culorilor puternice pe lângă obișnuitele alb/negru/gri - precum galbenul pai, piersiciul vesel, roșul intens sau verdele nordic.

Piesele de zi lejere, tăiate atipic, se completează perfect cu rochiile de seară din mătase prețioasă, imprimate cu lanțuri bijuterie și cruci metalice.
Modele clasice sunt reinventate în moduri eclectice, cu elemente de finețe atemporală, ceea ce la face perfecte pentru a fi purtate în orice moment, în orice eveniment, de către orice femeie. Cherry Bomb înseamnă feminitate accentuată cu tușa dinstinctivă a brandului - influențele grunge, care traduc starea de spirit tipică femeii MANURÍ: atracția către un stil de viață profund original. Poartă MANURÍ, be a Cherry Bomb! Pret rochie - 2350 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod