Cele mai fresh colecții Alchymi și OJJU vin la ZOOT.ro

Unul dintre cele mai mari avantaje la brandurile proprii e faptul că permit companiei să ofere instantaneu clienților ceea ce-și doresc, să se reajusteze continuu în funcție de ceea ce-și nevoile consumatorului.
În prezent, ZOOT are în portofoliu 3 private labels în România, Alchymi, OJJU și ZOOT Original, 5 în Cehia și plănuiește să lanseze altele în 2017.Designurile colecțiilor proprii ZOOT sunt create în Praga, iar piesele sunt produse în Europa.

Cea mai recentă colecție de încălțăminte OJJU vine cu forme contemporane și materiale durabile. Flats, tocuri și platforme, toate se regăsesc în colecția care se adresează femeilor care vor să fie mereu în pas cu trendurile. Iar pentru că în zilele capricioase de toamnă moodul ni se schimbă de la o zi la alta, OJJU vine cu toate tipurile de încălțăminte de care ai nevoie în sezonul de toamnă-iarnă: sneakerși, botine, pantofi și cizme.

Lansat în martie 2016, Alchymi se adresează femeilor de peste 25 de ani și are rolul de a le scoate în evidență personalitatea.
Cea mai recentă colecție, produsă în Italia se învârte în paleta romatică bej, verde închis și burgund. Croiurile urmează cele mai recente trenduri, iar texturile sunt în acord cu cerințele momentului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod