Cei mai confortabili pantofi, la preturi senzational de mici

Indiferent daca obisnuiesti sa petreci fiecare zi la birou, pe scaun sau esti o persoana activa si nu stai locului nicio clipa, ai ajuns la o concluzie mai mult decat evidenta: confortul este un detaliu esential de care trebuie sa tii cont atunci cand iti achizitionezi o pereche de pantofi.

Durerile de picioare si inflamatiile sunt probleme cu care se confrunta milioane de femei care, mergand pe principiul “baba sufera la frumusete”, aleg sa puna look-ul mai presus de sanatate. Contrar parerilor insa, stilul si confortul pot face echipa buna, iar designerii ne dau o mana de ajutor directionand tendintele spre un stil care se adapteaza nevoilor femeii si transforma moda dintr-un sacrificiu intr-o adevarata placere.

 Deichmann reinterpreteaza incaltamintea incomoda si ne propune modele care imbina cu succes confortul cu stilul.

Orice femeie ar trebui sa detina cel putin o pereche de balerini.
Eleganta pe care acest model de incaltaminte o confera fiecarei tinute demonstreaza ca un toc de o inaltime ametitoare nu este un must-have pentru un look classy. Gama larga de modele din magazinele Deichmann face posibil ca fiecare sa isi gaseasca incaltaminte dupa bunul plac. Cu tinte si nituri, in combinatii indraznete de texturi si culori, in tonuri viu colorate sau neutre, este imposibil sa nu gasesti balerinii in conformitate cu stilul tau.

Cele care prefera incaltamintea inalta pot opta pentru un model cu platforma, in detrimentul tocului.
Intalnita la sandale, pantofi si botine, talpa confera stabilitate si garanteaza confortul necesar o zi intreaga.  In plus, acest tip de incaltaminte da dovada de o versatilitate exemplara, putand fi purtata in combinatie cu tinute casual, dar si office sau elegante.

Adeptele stilului sport pot aduce o nota usor excentrica tinutei cu pantofii sport cu platforma. Deichmann ne propune modele colorate, pentru ca fiecare aparitie sa se bucure de o pata de culoare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod