Ce rochii purtam in sezonul rece

Anul acesta, Sense implineste 10 ani de prezenta activa in peisajul modei romanesti. Sunt ani in care brandul a investit foarte mult, atat in reteaua nationala de magazine, in evenimente importante, cat si intr-un capital uman valoros.
Exista 2 centre de creatie Sense, coordonate de catre  designerul Andreea Tincu, in care se realizeaza prototipurile colectiilor, care ulterior sunt reproduse in serii mari in fabricile proprii din judetul Neamt.

Filosofia marcii este sa ofere clientelor din Romania moda de calitate, design original si preturi accesibile. Garderoba propusa de Sense se adreseaza tuturor momentelor din viata unei femei active, de la tinute office la cele casual, dar si modele din linia Sense Limited Edition, creata pentru ocazii speciale.

Rochia reprezinta o piesa vestimentara esentiala, iar luna decembrie, care se apropie vertiginos, este speciala si datorita evenimentelor de pe parcursul ei, care presupun un dress code obligatoriu.

Din colectia de zi poti alege modelele din jersey de iarna, cu tuseu de lana soft: Cher, Sophie sau Autumn Painting.  Te vei indragosti de culorile calde din print, dar si de moliciunea tricotului, care confera un confort termic excelent.
Tonurile burgundy sau jocul de maro se afla in topul tendintelor din aceasta iarna. Andreea Tincu iti propune  modelele Andy, Lace on Print sau Wendy. Rochiile imprimate pot fi purtate si la serviciu, cu un sacou uni sau cu o jacheta asortata la una dintre nuantele printului.

Daca preferi varianta uni, designerul  iti recomanda rochiile Patricia, Gwen ori Donatella. Excelenta pentru serviciu este rochia din crep mat Sharon, tipul wrapped inventat de Diane Furstenberg, un croi efectiv clasic, pe care l-ai vazut si in filme, purtat de actrite celebre. Culoarea albastra este must have in acest sezon si poate fi considerata varianta colorata a negrului, cu acelasi impact in ceea ce priveste eleganta absoluta.

Bineinteles ca rochia neagra este esentiala in orice garderoba: poti opta pentru dintre modelele Cheryl, Miriam, Klara sau chiar rochia numita Little Black.

Pentru evenimente Sense iti propune gama Sense Limited Edition, iar designerul recomanda sa iti alegi modele confortabile, dar care sa iti evidentieze feminitatea si frumusetea naturala.
Vei straluci in modelul Shine, rochia Blake iti va da un aer evident young, rochia Charming va fi alegerea perfecta pentru femeile delicate, in timp ce modelul Jackie te va duce cu gandul la o adevarata doamna a modei, Jackie Kennedy.

Catifeaua, un material perfect in sezonul rece, de o eleganta imperturbabila la trecerea anilor, este prezenta in colectie in numeroase culori sau  in varianta imprimata. Andreea Tincu iti propune modele cu partea de jos in semislos, dar si fituite, cu forme de decolteu variate. Rosul inchis, albastrul, ciclamul sau verdele sunt doar cateva dintre culorile intalnite in colectia brandului din acest sezon.

Vino in magazinele Sense si descopera intreaga colectie sau alege varianta cumparaturilor online, pe www.fashionsense.ro.
Acorda-ti momente de rasfat si alege-ti modelele preferate pentru o garderoba functionala, dar mai ales feminina si eleganta!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod