Ce rochii de mireasa se poarta in 2018?

Odata cu cel mai remarcabil si discutat eveniment al anului, nunta regala dintre Megan si Henry, toate viitoarele mirese din jurul lumii si-au dorit un singur lucru: sa fie cat mai simple si mai feminine in ziua nuntii lor. Conform marilor trenduri de pe catwalk-urile international, anul acesta accentul se pune pe simplitate.

Designerul Nicoleta Negură ne-am informat care sunt cele mai cautate modele de rochii de mireasa ale sezonului.
"Pentru mirese acum primeaza confortul. Majoritatea femeilor care urmeaza sa se marite anul acesta cauta rochii cat mai simple, cusaturi cat mai fine, aplicatii cat mai putine.

Iar o parte dintre ele cauta sa inlocuiasca rochia de mireasa cu o salopeta, sau, de ce nu, cu un costum.  Personal, consider ca totusi pentru ziua nuntii tale trebuie sa alegi o rochie, iar varianta care o poate inlocui, insa in cea de-a doua parte a evenimentului este o salopeta sau un costum, dar nu de la bun inceput. Imi place ideea de unicat, este foarte greu sa faci zilnic tipare noi, sa gandesti pentru fiecare client in parte. Asta mi-a adus un plus la imagine, pe langa calitate si corectitudine.
Eu pun mare pret pe tesaturi, finisaje, linie, croi. Rochiile sunt romantice, diafane, pline de viata. Cine le imbraca simte ceea ce eu descriu mai sus. Sunt dintr-o alta lume
".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod