Ce rochie de mireasa sa porti in destinatii exotice de nunta?

Nunta este o celebrare a iubirii, emotiei si sperantei, de aceea trebuie sa faci toate eforturile necesare pentru a o transforma intr-un eveniment unic, pe care nimeni sa nu il uite, mai ales tu si partenerul tau de viata! Pentru a-ti ramane intiparita pentru totdeauna in memorie, exista si cateva alternative la clasica nunta organizata intr-un ballroom, la piscina sau pe marginea lacului. Tu trebuie doar sa spui “da” unei nunti cu adevarat fantastice, sa alegi cateva dintre destinatiile extravagante de peste hotare, preferate de cuplurile din intreaga lume. Specialistii Bella Sposa te ghideaza pentru a face alegerile perfecte in materie de vestimentatie pentru fiecare destinatie in parte!

Nunta in Santorini sau pe insulele grecesti

Aflata in insulele Cyclade, Santorini este una dintre cele mai romantice destinatii pentru nunta.
Insula cu cele mai frumoase apusuri si privelisti peste Marea Egee, aceasta destinatie ofera posibilitatea organizarii de ceremonii in hotelurile aflate pe marginea craterului vulcanic, pe o plaja idilica  sau pe vas. In plus, locuitorii din Santorini sunt mari amatori de nunti, asa ca formalitatile sunt relativ simple. Nu e de mirare ca in fiecare an, mii de cupluri isi unesc destinele pe „insula iubirii”. Alege rochii de inspiratie greceasca, ce te vor transforma intr-o adevarata zeita. Rochiile Edita sau Efia, disponibile pe www.bellasposa.ro te pot transforma intr-o adevarata Afrodita in aceasta zi speciala din viata ta.

Ce zici de o plaja intinsa cu nisip alb, fin pe care sa pasesti imbracata in rochia ta alba si de o mare linistita si infinita? Insulele Thailandei au peisaje splendide, plaje rupte din filmele romantice, resorturi paradisiace si o vreme insorita care sa nu-ti strice planurile nuntii de vis pe plaja.
Evident, intotdeauna exista si alternative, precum Bora Bora, Maldive, Jamaica sau Caraibe. Indiferent de insula paradisiaca in care vrei sa te casatoresti, vei dori sa arati ca o sirena in ziua nuntii tale. Opteaza pentru rochiile Eliana, Elise sau Eleana care se vor mula armonios pe formele tale unduitoare.
 
Casatoria este deseori comparata cu jocurile de noroc… asa ca nu este de mirare ca numeroase cupluri aleg Las Vegas-ul, capitala mondiala a jocurilor de noroc pentru a se casatori. Pana la urma nu ai nimic de pierdut! O nunta plina de distractii in stralucitorul Las Vegas este un castig sigur de amintiri memorabile! In Las Vegas se poate casatori absolut oricine, indiferent daca este sau nu rezident al Statelor Unite ale Americii, peste 120.000 de nunti sunt oficiate in Las Vegas in fiecare an.
Daca cochetezi cu ideea de a-ti organiza nunta in acest loc opteaza pentru rochii foarte moderne: fie scurte si extravagante, fie lungi si foarte simple precum Emi, Erudiel sau Fanal, pe care le gasesti in magazinul Bella Sposa din Bd Dacia 153-155.

Nunta in Toscana este titlul unui film, dar si o destinatie feerica pentru un eveniment memorabil.La castel sau in vie, aceasta destinatie este foarte romantica si eleganta. In functie de specificul nuntii, poti purta rochii ample de printesa, precum modelele Erun, Ellilia, Ellis sau modele mai simpla din dantela, precum Emerald sau Edet, daca nunta are o tenta rustica.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod